reklama

Luty 2015

reklama
hej :) dziś nie spałam całą noc:/ wszystkie kości mnie bolały, nie wiem czy to wina łóżka czy co :/ wysmarował mnie mąż maścią rozgrzewająca i pospałam godzinkę :/ gardło strasznie bolllllllliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! moja mała też coraz mniej się rusza :/

obecna i ja:-D
moja mała też ostatnio tak szaleje że mam wrażenie że wyjdzie albo przez skórę albo znajdzie jakąs inna drogę ucieczki....nawet zaczyna mnie to trochę boleć:zawstydzona/y:

witam się i ja w nowym tygodniu :-)
już 29tc. !! :-D

dziś spałam całkiem smacznie :sorry2: nie licząc durnowatych snów...(pomijam treść snu bo to nic przyjemnego dla nas..)
ale wczoraj to była porażka. Od godz. 00:35 do 3:40 nie zmrużyłam oka... nie wiem co jest grane.

stanęłam dziś na wagę i w myślach podziękowałam Bogu! :-D
chyba waga zaczyna się uspokajać :-D z dwojga złego wolę przyrost 0,5kg tygodniowo niż 1kg tak jak miałam przez ostatnie 3 tygodnie!
ja Jaśka też czuję coraz intensywniej, dziś z rana okupował mój pęcherz...aż mnie ściskało, miałam uczucie że zaraz popuszczę :-D

a powiedzcie mi czy Wy czujecie jak Wasze Dzidziole są ułożone w brzuchu?
Ja za cholerę nie mam pojęcia, gdzie to moje Dziecię ma nóżki a gdzie głowę i rączki:-D

No z moja waga tez różnie bywa, zastanawiam się dlaczego np w tym tygodniu nie przytylam ani grama i czy to normalne. Ogólnie przyrost mojej wagi to 0,5 kg na tydzień chodź ostatnio zdarzyło się ze przytylam ponad 1 kg. Wzrost wagi rozumiem ale ten zastój juz nie bardzo :-(

reklama
Witam sie i ja po nocnej akcji z Miskiem :-( 39 stopni mial i nie wiadomo od czego. Ja teraz lekki stan podgoraczkowy i malz tez zostal w domu i cos narzeka ze go bierze... Ale rekord pobity bo az 9 dni w przedszkolu.:-S

Prad mi wylaczyli bo jakas awaria wiec tylko podczytuje na kom. dopóki mi nie padnie. Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry