reklama

Luty 2015

Cześć laski;) mój jak się rusza to czuję go wszędzie, w dole brzucha, na pęcherzu,pępku, pod żebrami. No masakra. A na usg wykazane, że leży główką w dół, już ma ją nawet prawidłowo obróconą do porodu:P:P
U mnie szaleje zwykle w nocy jak chcę spać. Czasami tak spokojnie, że uda mi się zasnąć, a czasem to wariuje na całego do 3!
O tej wodzie w sprayu pierwsze słyszę;) ja zamiast śpiewać to dużo mówię do brzuszka, oby mu to wystarczyło:P

reklama
Witam się i ja :-)

Powoli się ogarniam ale strasznie niewyspana jestem.

Monia nie wiem co to było że taka goraczka wystapila:szok: stopniowo w ciągu dnia zeszła i ma tylko katar teraz. Został w domu bo jutro koniecznie musi iść bo pasowanie na pezedszkolaka ma więc modle się żeby do jutra jakoś ten katar ustabilizowac. I oczywiście calydzien mama i mama.... ledwo coś zaczęłam robić to już pomocnik przy mnie;-) I zaczyna się seria pytań "dlaczego". I nawet odpowiedź nic nie daje bo już kolejne dlaczego zadaje!

Dorex i aby do przodu!

Miłego dnia!

Dorex, super, 3mamy kciuki!
Ewka zdrówka dla dzieciaczka.
Mnie też coś łapie katar, kicham już też:( oby się na tym skończyło!
Latałam wczoraj po mieście, poodwiedzałam koleżanki z pracy, byłam u fryzjera i teraz coś mnie chyba bierze:( muszę zaopatrzyć się w czosnek i cytryny, bo w sobotę urządzamy andrzejki, więc muszę się wykurować.
Miłego dnia laski!

Hej laseczki :)
Jak tam poranek? Jakie plany na dzien?

U mnie dzisiaj dzien sprzatania pokoi, musze zagonic syna do sprzatania w jego pokoju, zabawki sa po calej podlodze.
Nasz pokoj tez jest do ogarniecia z zabawek, prania. Podloga wzywa do odkurzania bo koty mialcza, zmyc tez by sie przydalo. Jak starczy sil to troche poprasuje nowym zelazkiem aaaaaaa... uwielbiam je :)

Popatrz popatrz Monia jak mało kobiecie do szczęścia potrzeba - wystarczy nowe zelazko :-P To Mikołaj Cię wcześniej odwiedził czy jeszcze masz na co liczyć 6 grudnia?

Ja mam dzisiaj totalny dzień lenistwa bo nawet o obiedzie nie myślę a przydało by się. Muszę się dzisiaj do pracy podłączyć bo nie wszystko zapielam przed L4. W dodatku malz jest w domu więc te moje chłopy pewnie mnie jeszcze kilka razy wyprowadza z równowagi...

Ewcia nooooo i mi powiedzial ze.bym sie prasowanie wziela skoro mam nowe zelazko heheheheh oczywiscie z zartem hehe :)
Wiesz, mowilam o bezprzewodowym, wyhaczyl na allegro w dobrej cenie i kazal mi zamowic. A to prezent juz pod choinke :)

Oj tak chlopy w domu to zlo hehehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry