reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Oj ja też bym się wkurzyła!!!

Cześć Dziewczyny, właśnie wyciskam sobie sok z buraków, jabłek i pomarańczy, mniam :) zaraz kontynuuje zakupy internetowe dla Małej. Znów bardzo słabo czuje ruchy, czasami widzę tylko jak brzuch się rusza ale bie czuje tego w ogole, no ale w pon u lekarza wszystko było ok wiec nie będę się zamartwiac :)

reklama
made spokojnie wszystko jest ok moja tez przez dobry tydzien mnie straszyla mowilam tez mojej poloznej tez mnie uspokoila ze to zalezy od humoru dziecka:-) moze ma lenia :-) juz sa na tyle duze ze ujawniaja sie w nich indywidualnosci :-) ale czujnym trzeba byc, moja mala od wczoraj sie uaktywnila i szaleje ostatnio testuje na niej kolysanki ktore jej do gustu przypadna to te bede jej puszczac tez po porodzie :-D

Cześć Dziewczyny!
Przede wszystkim bez wyjątku każdej z Was z osobna bardzo dziękuję za życzenia !
W teatrze było spoko fajnie tylko w miarę krótko. Zazwyczaj jak chodzimy to 1,5h-2 o tak lekko a tu godzinka, bez żadnej przerwy i już.
Byliśmy na "Małżeński Paryż Dakar".
Z czego się ucieszyłam to to że udało mi się ubrac w taką materiałową sukienkę wiec nie musiałam nic kupowac i kombinować na ten wieczór :tak:

Ale niestety totalnie straciłam humor po powrocie.

Bo powiedziałam mojej mamie w ciągu dnia by nie mówiła ojcu, że przychodzi do Julki bo nie życzę sobie jego obecności tutaj jak nas nie ma w domu ( powodów jest wiele ) no to się trochę zdegustowała ale zgodziła się.

Przyszła sama wszystko ok, po spektaklu dzwonię do niej , że zaraz już wracamy, wróciliśmy Julka spała ale się obudziła po parunastu minutach no to matula się zaczęła powoli ubierać i mój mąż ją odwiózł.
No to ja pytam Julki czy fajnie było, w co się bawiły bo jak wychodziliśmy to było trochę płaczu) a ona mi na to " Z dziadkiem puzzle układałam, a babcia siedziała i patrzyła"
No myślałam, że mnie **** strzeli:angry::angry::angry:

Napisałam sms do ojca, że nie życzę sobie jego niezapowiedzianych wizyt zwłaszcza podczas moich nieobecności to chyba się poskarżył mamie bo od środy nie dzwoni (a potrafiła codziennie)

I tak jutro wieczorem mamy ( albo mieliśmy) wyjście andrzejkowe do naszego dobrego kolegi gdzie mu obiecaliśmy dwa miesiące temu, że będziemy a my opieki nie mamy bo jedni dziadkowie bardziej zakłamani od drugich!!:angry::-(

vanilijka - cena dywanika myślę, że naprawdę ok patrząc na jego wielkość i wzór.

rożek - ja miałam po bratankach ale u nas było tak ciepło, że po szpitalu poszedł w kąt bo był za ciepły.

przywiozłam go z działki i wyszykuję na wszelki wypadek dla drugiego ale teraz też mamy strasznie ciepło - nawet po remoncie cieplej bo zamieniliśmy kafelki na panele, więc przypuszczam, że sytuacja się powtórzy:tak:

prezenty - u mnie tez oczywiscie problem jak co roku. Ale tylko dzieciakom i rodzicom kupimy coś "extra" ( pomogli sporo finansowo" przy remontach w tym roku) a reczta to albo bombonierka albo kawa. Od dziś w top markecie czekoladki Lind za 15 zeta te spore opakowanie - jego regularna cena to chyba ok 25 zł więc chyba jutro zahaczymy.

Ostatnia edycja:
Anianka tez ladnie. Dziadkowie boscy :/

Wczoraj moj synek byl niedobry, a dzisiaj aniolek. Uwielbiam go. Caly dzien zajmije sie sam.
Dwie pralki wypralam, powiesilam, zlozylam pranie, zrobilam obiad, poprasowalam resztke rzeczy mlodej i koszulki synka, zeszlo mi sie lacznie pewnie ze 3-4h, umylam kibelek, posprzatalam w kuchni, w pokoju. Wlasnie usiadlam i go chyba zawolam ze swojego pokoju bo az dziwne ze tak sie zAchowuje. :))))) jestem zadowolona z niego.

Fioletowy boski dla dziewczynki. Mi sie podoba jeszcze ten zielony z zygzakiem.

Monia, ja też go chyba wezmę dla Baski bo przeczytałam,ze moze służyć potem jako mata do zabawy wiec praktyczny bedzie bardzo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry