Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny zaczal u nas padac snieg, co natchnelo mnie to zastanawianiac nad prezentami. Wiadomo, dzieci dziecmi, dostana od mikolaja.
A co z doroslymi? Rodzicami, siostrami i tesciami?
ja jestem w trakcie kompletowania prezentów dla rodzinki ale u nas od lat jest tradycja że każdy robi listę tego co chciałby dostać ( min 5 pozycji) i inni wybierają sobie coś z tej listy... a dobór koloru znalezienie rzeczy z listy czy ewentualna marka produktu to już w gestii kupującego....może i niespodzianka mniejsza ale każdy się cieszy bo ma to co chce
aaa i oczywiście co roku umawiamy się jaki jest limit cenowy prezentów i wtedy też nie ma zakłopotania że ktoś komuś zrobił bardzo drogi a ktoś komuś tani prezent.
U nas niby limit kwotowy i z reguly pytamy. Najczesciej jest tak ze robimy zrzute a osoba zainteresowana jak chce sobie kupic cos drozszego to doklada z wlasnej kieszeni.
Anianka sto lat kochana )) jak było w teatrze?:>
Rożek dobra rzecz, niektóre maluchy uwielbiają w nich spać takie małe naleśniczki
Ja też jadę dziś za prezentami, coś droższego kupuję tylko mężowi, bo ma urodziny kilka dni przed świętami i kupuję mu zwykle jeden duży wspólny prezent ( w zeszłym roku dostał terrarium i jeża ).
W tym roku powiedzieliśmy z mężem wszem i wobec że na święta będą drobiazgi, bo kompletujemy wyprawkę. Problemu nie ma z tym, bo najmłodsze "dzieci" w rodzinie to moje 20letnie siostry
Padło na zestawy kosmetyków dla każdego, bo nie mam siły latać i szukać. A myślę, że każdy będzie zadowolony z kosmetyków, które lubi
Dzień dobry, ja w tym roku wcale o prezentach nie myślę bo najprawdopodobniej spedzimy święta we dwójkę. Mąż wczoraj dostał kino domowe wiec jest to prezent i na Mikołajki i na święta
Rożki są cudne.ale ja mam juz jeden taki z rossmanna a drugi będzie w zestawie z łóżeczkiem więc nawet nie oglądam.
Ja dopiero wstaję chociaż ciemność za oknem wcale temu nie sprzyja