reklama

Luty 2015

reklama
Ja zagorzala przrciwniczka seksu w ciazy (tylko w moim przypadku oczywiscie :) dwa poronienia i skomplikowana ciaza z Mila zostawily slad w psychice) mialam ostatnio taka chcice, ze az w nocy sie obudzilam :P nie chcialam budzic D, wiec rano wstalismy, Mila jeszcze spala a my dzialalismy haha I jeszcze opieprz dostalam,ze Go w nocy nie obudzilam xD
Teraz codziennie pyta czy mam smaki i przypomina,ze mam Go budzic w nocy jak mi sie zachce :P

Monika jasne, że przy 8dzieci nie da się pracować! ale kurna po co robili tą 8kę skoro ich teraz nie stać na jedzenie i ubranka? Gumki są tańsze niż wychowanie dziecka!
Magsia ja też miałam ochotę budzić mojego wczoraj. Ale żal mi się go zrobiło bo o 4:30 wstaje do pracy.
Kurde to dziwne że w 8mcu z wielkim brzuchem mamy ochotę na seks, a jakoś na początku ciąży to mnie odrzucało strasznie....

ja mam zakaz na seks więc chcąc nie chcąc "wyłączyłam myślenie"

a dziś po kolejnej bezsennej nocy zasnęłam na kanapie po 8 rano w wstałam 15 min temu:szok: już widzę że dziś w nocy znów będę się męczyć:-(

Aisha ja rowniez znam taka rodzine, a z 8 dzieci maja do tego jedno po drugim, dziewczyna przed 30, moze 30 lat. A ze 2lata temu mieli pozar w wynajmowanym mieszkaniu i dwoje dzieci spalilo sie. Patologia totalna, kazde dziecko z innym, ale mieszkanie komunalne ma. Ah wiele jest takich "rodzin". Najbardziej szkoda dzieci bo nie sa niczemu winne biedne....

reklama
Monika, obserwuj! W razie czego na IP!
Od D kuzyna zona wczoraj pojechala do szpitala ze skurczami. Termin na 23grudnia i probowali zatrzymac akcje porodowa, ale sie nie udalo i przez ta kroplowke od wczoraj od 17 meczy sie z silnymi skurczami :\
A biedna miala nadzieje, ze drugi porod pojdzie szybko, jak "kichniecie" :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry