reklama

Luty 2015

reklama
Jak tylko skończę liczyć ruchy to też coś słodkiego skubnę (czyli tabliczka czekolady na raz) a teraz chciałam policzyć bez jedzenia bo po jedzeniu młody w ciągu godziny zalicza ok 60 ruchów [emoji779] i już zgłupiałam bo bez jedzenia w ciągu 40 min mam 14 ruchów i nie wiem jak to się liczy..

Kasia najlepsze zyczonka ;-)
Monia trzymajcie się :'( ale się go te infekcje uczepily... biedactwo:-(

Dziewczyny jak puchniecie to obowiązkowo kontrolujcie cisnienie bo lepiej dmuchać na zimne niż wpaść w zatrucie ciazowe a ono właśnie najczęstsze w 3 trymestrze. Ja też zmierzylam bo już nie wiem skąd ten ból głowy (dalej mnie męczy) ale 120 na 90 więc to nie to. Wyeliminuje jeszcze dzisiaj wszelkie słodycze i zobaczę czy czasem nie od tego. Zresztą gin kazała bo bakterie w moczu mogą być od slodkiego :szok: tylko ciężko sobie odmówić...

Monika macie jakiegoś pecha z tymi chorobami. Współczuje.

Ja wstałam godzinę temu mężowi śniadanie do pracy zrobić i miałam się jeszcze zdrzemnąć ale jestem tak głodna, że idę zrobić sobie. Od dwóch dni mogłabym jeść naokrągło

Dzieki dziewczyny, najlepsze jest to, ze kaszlu sie nabawil w niedziele, wczoraj tylko doprawil. Ja juz naprawde nie wiem co mam robic. Boje sie tez o mala jak urodze... wczoraj sie cieszyl ze idzie do przedszkola... ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry