Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- Maagsiaa mamy inne definicje balaganuJa mam w łazience, sorki za bałagan
Ale Twoje są chyba troszkę dłuższe
Przy sztucznym świetle wyglądają tak![]()
Jak dla mnie to masz porzadek!- brawoA ja dzisiaj odrobiłam zadanie domowe ze szkoły rodzenia i przygotowałam wstępną wersję planu porodu. Jeden punkt z listy z przygotowaniami odhaczony :-)
ale sie usmialam z tego porownaniaLepsze to niż w zoo tfu.. znaczy gimnazjum..
Ja wlasnie dzralam bo on te 10% wlasnie spadl i mi powiedziano ze jak sie spadek nie zatrzyma to nas nie puszcza. Ale na szczescie przytyl potem kilkadziesiat dag w ciagu 24 godzin wiec sie udaloTylko, że noworodek może stracić nawet 10% wagi początkowej..
Nie wiem jak planujecie, ale jak będzie wszystko dobrze, mam niecny plan wyjścia ze szpitala na żądanie tak szybko jak się da .... Wolę dochodzić do siebie w swojej sypialni, a nie w szpitalu.
Coraz więcej osób planuje porody w domu, ale trochę obawiam się co w przypadku komplikacji.
Boje sie jeszcze zoltaczki jakbym wyszla wczesniej bo nie wiem czy bym sama rozpoznala w domu a polozna to jakos po 2 tyg przychodzi.Ja tez wole szpital - teraz niby do nas moda na doule przychodzi z zachodu i na porody w domu ale to jednak nie dla mnie.Katska. Ja tez nie wyobrazam sobie rodzic w domu. Nie darowalabym sobie gdybym przez swoje wygodnictwo zaszkodzila dziecku.

to był i tort i sto lat itp. 
już nie mogę się doczekać tego radosnego uśmiechu i podekscytowania jak wróci do domku