monikamarcina
Fanka BB :)
Ja mam roznicy 3 dni z ostatniego usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fakt miesiaczki tez mialam nieregularne ale za to znam date poczecia bo to byl tylko jedyny raz jak się przytulalismy w maju
fakt jest faktem terminy nigdy nie sa idealnie wyliczane ;-) najwazniejsze ze zdrowa i rosnie 
Dobry!
Ja obudziłam się o 12 a zwlekłam o 12.30 - idzie mi coraz lepiej - tylko nie w tę stronę co trzeba
Pytanko :
Czy któraś z Was używała lub używa proszku do prania biały jeleń?
Wyczytałam coś wczoraj, że ogólnie lepiej dopiera niż lovela, dzidziuś itp. i łatwiej się wypłukuje.
Prośba:
Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i przesłała mi na priv listę z wyprawką dla malucha? (Taką wiecie - sensowną)
Napisałam właśnie swój plan porodu - czeka gotowy do wydruku.![]()
Dołączam się do prośby o listę wyprawkową. Miałam ją sobie tworzyć w exelu, ale jakby był jakiś gotwiec do byłoby super.
Katska wrzuciłam tutaj to co dostałam od położnej na szkole rodzenia. Może się przyda i tobie
https://www.babyboom.pl/forum/lutow...rawka-malucha-72474/index12.html#post11218973
Kurcze co oni już nie wymyśla jakieś plany porodu dla mnie to szczerze mówiąć jakas abstrakcja, na stronie internetowej mojego szpitala znalazłam plan porodu i ma 4 strony i kurcze nie wszystko wiem jak wypełnić czy któras z was ma już ten plan porodu wypisany i chciała by mi wysłać na @ bądź na forum , będę wdzieczna