reklama

Luty 2015

katska - tak się podziwia tych nauczycieli a pani minister jeszcze nas dobija, dyżury pomiędzy swietami, jeszcze niech siedza dzieciaki 24h w szkole ooo nie chce mi się na ten temat gadac bo mnie zaraz trzesie. Moja bratowa chciałaby rodzić w domu i tak promuje ten sposób, ale ja też wole w szpitalu dla bezpieczeństwa dziecka to ja przeżyje wszystko.

zor - Ciebie to podziwiam z takimi dziećmi ja bym wie w ogóle nie nadawała.

Ja bylam wczoraj na KTg i dziecko szalej ponoć żly zapis, dziecko ma 1800 ale nic więcej nie wiem

Spadam do pracy bo znowu 2 osoby na l4 u nas w tym roku meksy gdybym nie była w ciąży to non stop na nadgodzinach bym siedziała. Paaa

reklama
Cześć laski;)
Ja też dziś wyspana, w nocy jakieś 4 wizyty w toalecie tylko. Z łóżka zwlekłam się ok 10 dopiero;) fajny ten filmik, mam nadzieję, że junior będzie w ten sposób budzić męża do pracy, bo jego budzik dzwoni i dzwoni i dzwoni i w końcu ja muszę go szturchnąć, że już czas:P
Z zajęć w szkole rodzenia jestem mega zadowolona. Trafiła nam się suuuper położna, potrafiła całą książkową wiedzę przekazać w sposób zrozumiały dla każdego. Dawała wiele życiowych przykładów. No i wyjaśniła mi wiele wątpliwości, których się nabawiłam przeglądając internet. Dzięki temu wiem co mnie czeka podczas porodu i jestem trochę spokojniejsza.
Miłego dnia laski:)

Na szczęście nas nie rozłożyło jak na razie, rano troszkę gardło bolało ale wzięłam do ssania *spam* i mi przeszło,
Ja pobudke o 6 miałam i pojechałam do tego mojego chrześniaka 2,5 letniego i spaliśmy sobie grzecznie do 9 :) i może byśmy jeszcze spali ale mój m zadzwonil i się młody obudził jak mi telefon wibrował, potem śniadanko wsunęliśmy i moja mama przyjechała mnie zmienić bo od lekarza wracała , wypiłyśmy kawe poplotkowaliśmy i wstąpiłam po mandarynki , imbir , cytrynę i coś na obiad i biorę się zaraz za obiad i potem za prasowanie małej ubranek .:-)

a jutro znów pobudka o 6 i jade do młodego ale tym razem do 15 ale na szczecie on grzeczny jest sam się potrafi bawić , wiec będę mogła poleżeć zresztą brat mi rozkazał leżenie bo mówi ze normalnie by mnie nie prosił o pomoc ale sytuacja podbramkowa .

Dziewczyny nie moge tego skopiowac z fb ale wejdzcie spbie na uzytkowanika KTO RANO WSTAJE TEN MA DZIECKO i jest tam filmik z mama i dzieckiem. Spojrzcie pierworodki co Was czeka :)))) ja sie usmialam

Monia dobreee :-D ja nie mogę wyjść z podziwu jak to dziecko się wdrapalo na lodówkę i jeszcze z jezdzikiem?! Dobrze że mojemu aż tak szalone pomysły nie przychodzą do glowy :-p Ale za to teraz muszę w kółko oglądać ten filmik o tej swince co ciasteczka chce dostać z lodowki... nie wiem co Misiek w tym widzi ale już z 30 razy obejrzał :szok: dzisiaj rano to były pierwsze jego słowa żeby mu puścić ta swinke!

Eh dziewczyny jakos kiepsko sie czuje. Odkad wrocilam to leze i plecy mnie tak nola ze szok. Nie jestem w stanie nic robic ani sprzatnac ani bawic sie z mlodym. Trudno dzisiaj bedzie dlugo gral na konsoli.. trudno...

reklama
a moja gwiazda ma jakas infekcje sikawki... kupiłam żurawit junior, zrobiłam okłady z rumianku, kazałam wypic rumianek - ale co sie drze przy sikaniu to bajka.... zobaczymy co przyniesie noc... jak nie bedzie poprawy jutro lekarz......

głodna znowu jestem... masakra jakas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry