Dragonella
Fanka BB :)
Mokito podesle panem kurierem w pazdzierniku jak dobre wyjda 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny podziwiam cierpliwosc ja juz nie moge sie doczekac kiedy poznam płeć, nie wytrzymałabym do poroduU mnie tez zdarza sie zoltawy sluz, to chyba normalne, a ogolnie dolegliwosci mam niewielkie, troche mdlosci i bol brzucha na poczatku, i nie dalam rady jesc, a teraz odeszlo i co chwila cos podjadam, poki co ciazy nie widac waga stoi w miejscu. U mnie niestety jest problem z grzybem w mieszkaniu i to mnie strasznie meczy i spedza sen z powiek martwie sie ze moze zaszkodzic...
![]()
)Cześć dziewczynyDługo mnie nie było bo od dwóch tygodni mieszkam na "walizkach" u mnie w domu remont więc musiałam się wyprowadzić. Od 8 czytam co mnie ominęło.
Pozdrawiam wszystkie MAMUSIE które tak ciężko przechodzą ten wyjątkowy czas trzymam za was kciuki.
Pozdrawiam też nasze nowe MAMY.
Ja prócz braku apetytu i ciągłego zamartwiania się czy wszystko jest ok nie mam żadnych objawów ciąży. Na ostatnim USG byłam w czwartek strasznie się denerwowałam a spokój poczułam dopiero gdy Ktosiek do nas pomachał. Zaraz po wyjściu od gina znów zaczęłam się stresować, Ktosiek był trochę mniejszy niż powinien być, tłumaczę to sobie tym że i ja i mój mąż jesteśmy drobni a poza tym każde dziecko jest inne nie??? . 07.08 mam pierwsze padania genetyczne.
Do tej pory lekarz kazał mi brać tylko kwas foliowy jak go zapytałam o witaminy to doradził mi Femibion ale już 2 bo to powoli koniec 1 trymestru.
Madziasek właśnie podsunełaś mi pomysł na obiad :-) ja już kompletnie nie wiem co jeść bo nic mi nie smakuje:-( kapuśniaka jeszcze nie było :-)