• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

Ja też planuje zapisać się do szkoły rodzenia - to moja pierwsza ciąża :) Przy szpitalu, w którym planuje urodzić funkcjonuje bezpłatna szkoła rodzenia - aż żal by było nie skorzystać :-D

reklama
super że macie darmowe szkoły rodzenia :tak: gdybym taką miała na pewno bym skorzystała, ale na płatną świadomie już się tym razem nie wybiorę - pisałam już o tym kiedyś - tym razem wolę pieniążki na coś innego Fikusiowatego przeznaczyć ;-)

made w większych miastach to wygląda dużo lepiej ;-) ja mam w zasadzie do wyboru 2 szpitale. Albo "rzeźnię" w Cieszynie gdzie za szkołę rodzenia płaci się chyba niecałe 300zł albo szpital wojewódzki w Bielsku (tam chcę rodzić, zresztą tam też rodziłam Zuzika, przyjazny personel, pani Doktor która się mną zajęła od początku mojego koszmaru - chylę przed nią czoła za profesjonalizm i podejście) i tu szkoła rodzenia też coś lekko ponad 300zł...Innego wyboru raczej nie mam, a jakbym już miała gdzieś dojeżdżać dalej na bezpłatną to w ogóle nie kalkulowałoby mi się to bo w końcu benzyna też kosztuje ;-)

A ja od tego krwawienia mam żółto brązową wydzielinę, nie dużo ale jednak. Całe dwa dni leżałam bo strasznie mnie bolała głowa ale brzuch wcale i zastanawiam się czy nie jechać do lekarza. Chociaż w szpitalu lekarz powiedział że wszystko ok a w poniedziałek mam genetyczne więc może poczekam bo do mojej lekarki to trzeba czekać z 3 godziny :/

Ja nie planuje zakupów ale wiem jak dzidzius się urodzi to priorytetem będzie jego zdrowie i obowiązkowo kupię monitor oddechu. O szkole rodzenia nie myślę bo u mnie po prostu nie ma. A jeśli chodzi o krwawienie karolina to ja wcześniej też tak miałam później ustało na tydzień i znowu zaczęłam krwic i wtedy się okazało że mam krwiaka więc jak będziesz u lekarza to dobrze żeby cię lepiej zbadal ale najważniejsze że ci mija będzie dobrze

Ja mieszkam w małym miasteczku gdzie jest jeden szpital i sama się w sumie dziwiłam, że ta szkoła jest za darmo:) pewnie gdybym musiała płacić to bym raczej się nie zdecydowała;) wszystko co mnie wczoraj niepokoiło, dzisiaj ustąpiło, mam nadzieję że na dobre.

Dziewczyny moja bratowa organizuje bezplatbe warsztaty dla matek w ciazy w różnych wiekszym miatsach czy bylybyscie zainteresowane informacja kiedy w jakim miastach. Wszystko jest bezpłatne warunek tylko rejestracja

reklama
Hej. Wracam z usg. Wszystko ok, dziecko fikalo tak, ze ledwo mozna bylo je zmierzyc ;) bez nozek 6 cm. Jestem szczesliwa. No i nie na 100% ale Pani doktor powiedziala ze wyglada jej to na dziewuche ;)
Sie okaze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry