Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeśli chodzi o starsze rodzeństwo to my córce nie powiedzieliśmy jeszcze ... wyjeżdża na wakacje na kilka dni ... jak wróci a na usg okaże się że wszystko jest z Kropkiem ok to jej powiemy !
Ogólnie mało osób wie o Kropku.
Witajcie
Zapowiada się ciężki dzień, pół nocy dzisiaj nie spałam:/ o 7 pobudka i pojechałam zrobić badania, na szczęście nie musiałam czekać i wszystko poszło sprawnie czuje się taka zmęczona, że chyba zaraz padne:-)
monikamarcina grunt, że udało się załatwić aż ciężko uwierzyć że kobieta tak potraktowała kobietę, ciekawe jakby się czuła będąc na Twoim miejscu.
Dzisiaj zaczynamy 12 tydzień, czujemy się coraz lepiej, dolegliwości jakby już odeszły czasem coś za kłuje, ale po chwilowym odpoczynku przechodzi Oby tak było do końca
Hej dziewczyny ja mam termin na 5 lutego dzisiaj mam fatalny dzień od wczorajszego wieczoru boli mnie głowa... mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej... pozdrawiam was serdecznie
a ja chyba dojrzewam powoli do l4 i chyba na nastepnej wizycie 20 sierpnia dam już sobie spokój z pracą..... chciałam pociągnąć to dłużej ale powoli nie daję rady.......... dalekie dojazdy, pogoda, wstawanie o świcie i pernamentne zmęczenie daje mi się we znaki...w domu mam wieczny sajgon bo albo nie mam czasu albo siły żeby ogarnąć... no i tak mało mam czasu dla mojej córci....
na szczęście mój lekarz nie ma problemu z l4;-)
monikamarcina dobrze że masz to L4. A z twojej szefowej to niezła jędza.... Anikaaaa z suwaczka wynika że wczoraj skończyłaś 12 a dziś zaczynasz 13 tydzień ;-) od jutra poleci 12+1, +2 etc. a to już w trakcie 13. tygodnia będziesz
dominikasw witaj ;-) mnie też czasem łapią bóle głowy, jakoś musimy przetrwać ten czas...
dorex3 jasne zbieraj się na L4, jeśli jest ci już ciężko i jesteś ciągle zmęczona to bez dwóch zdań!! Przecież masz dbać teraz o siebie i Maluszka a nie się przemęczać. Ja uważam że nie masz na co czekać. Odpoczniesz, poświęcisz więcej czasu Córci jeszcze zanim urodzi się rodzeństwo małej.
Ja wróciłam właśnie z wizyty gin. Zbadała mnie. Szyjka w porządku. Ładnie trzyma. Szybciutkie USG trwające dosłownie 20 sekund. Serduszko bije, a Fikuś sobie siedział w brzuszku jak w kołysce ;-) chyba nynał ;-)
Angel ja bym to nazwala troche inaczej mniej ladnie ;P
Dziewczyny jaka przeziernosc karkowa mialy wasze dzieci?
Mnie gin powiedziala ze jest ok, 2.4. A wczoraj jak bylam u tego gina to tak sie dziwnie spojrzal jak o tym powiedzialam..