• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

A ja przekornie stresuje meza pytaniami co by bylo gdyby... ;-) Ostatnio to nawet zaczal myslec o podkladaniu czegos ma siedzenie jakby mi wody w aucie odeszly :-D Porodu to chyba by nie odebral :-P

reklama
Ewka, moj D tez mi mierzyl skurcze, na polecenie poloznej :) widziala,ze sie tak okropnie stresuje, ze az blady byl, to mu dala zadanie, pozniej polozna zamiast mnie chwalic, to chwalila jego hahaha
Ja mam 30min drogi, jak jest snieg i lod (czyli tak jak wlasnie teraz) to jakies 45min, do tego Mile podrzucic do rodzicow, albo czekac az oni przyjada to nastepne 45min i takim oto sposobem rodze w domu lub w aucie! Haha

Aaa! Wczoraj wlasnie po dawce magnezu, nospy i luteiny brzuch zaczal tak okropnie twardniec, ze az D sie przerazil, gdy dotknal dolu brzucha :O naciskalam prawie z calej sily palcem a tu ani rusz, jak kamien!! :O

Eh Magsia znam to. Ja baardzo czesto mam kamien przed soba.... i ide jak pingwin. Szczegolnie mi twardnieje przy zmianie pozycjo.. jak siedze chwilke i wstane to ide zgieta w pol. Ciekawe co mi gin powie 13. Jak powie ze szyjka twarda i dlga to sie wkuuuuurze :)

Monia "kocham" publiczna sluzbe zdrowia... Szkoda slow.

O wlasnie jeszcze nie wzięłam warunkow pogodowych pod uwagę :-o mieszkamy pod miastem wiec oby nas nie zasypalo bo wtedy to nie wiem...

Niestety u Nas tak jest, ze jak chodzisz prywatnie, to nie masz nic refundowane. Wychodza z zalozenia,ze skoro cie stac na prywate, to stac Cie by pokryc koszty zwiazane z leczeniem, dobrze,ze za pobyt w szpitalu nie trzeba placic... ja tez sie wkurzam, bo chodze prywatnie do gina, place mu 100 i kazde badanie tez jest odplatne :O Ostatnio zostawilam w krwiodastwie 79zl za morfo, mocz, przeciwciala i hcv :O i jeszcze w poniedzialek musze zrobic hiv i hbs czy jakos tak i znow zaplace 40zl :O

Cześć dziewczyny;)
Też żadnego ktg nie miałam jeszcze, u mnie w przychodi w ogóle nie mają, będę chyba szukać prywatnie. wizytę mam we wtorek, zobaczymy co gin powie, bo to już 37tc będzie.
Ja w nocy miałam taki mega twardy brzuch, aż się obudziłam:( trochę się rozluźniło, przysnęłam i znów. Na szczęście teraz jest ok, bo nie czuję się jeszcze gotowa na poród no.

reklama
Monika a nie możesz po innych miejscach podzwonić? Ja męża zapisywałam w sierpniu to zadzwoniłam do NFZ, dali mi namiary na przychodnie (co prawda część danych była nieaktualna) ale udało mi się go zapisać na za 2 tygodnie a faktycznie w niektorych miejscach mówili że w nowym roku maja miejsca ;) a mąż musiał mieć wizytę kontrolna po zdjęciu szyny :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry