• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

reklama
u mnie w szpitalu dla Taty do porodu wymagają jedynie zmiennego obuwia, i fartuszka który trzeba sobie u nich wykupić za 25zł...
no i wiadomo coś do przekąszenia czy picia.

Ja spakowana jestem w 2 torby. W jednej mam rzeczy dla siebie do porodu i po porodzie.
W drugiej są rzeczy dla Maluszka.

Na wyjście ciuszki dla Jaśka przygotowane będą w aucie w foteliku;-)

jak to wygonią? żyjemy w 21 wieku ... mogą zalecać koszule ale nikt cie zmusić nie może...
ja zabieram 2 koszule ale jak poprzednim razem zamierzam się po obchodzie (bo oglądają brzuch i żeby nie gderali) na dzień przebierać w dresy lub spodnie od piżamy i koszulki rozpinane z przodu.....
nie znoszę koszul i nie mam zamiaru się męczyć;-)

poza tym wygodniej mi jak zadzieram nogi na łóżko i nie muszę się przejmować że mi coś widać przy ludziach co przychodzą do innych w odwiedziny....

Dorex, też nie noszę koszul. Piszesz, że przebierałaś się po obchodzie. Hmm cenna wskazówka, bo wiem, że potrafią marudzić. Muszę szafę przekopać czy coś sensownego znajdę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry