Babyboomka
Zaangażowana w BB
Czesc. Po porodzie naturalnym z oksytocyna mialam lyzeczkowana macice (niecale lozysko wyszlo). Czy to normalne i zawsze tak jest ze to dzieje sie bez znieczulenia w panstwowym szpitalu? To bylo gorsze niz sam poród.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć. Też byłam łyżeczkowania po porodzie bez znieczulenia. Wydaje mi się że uważają że jak poród przeżyła kobieta to łyżeczkowanie nie bedzie dla niej straszny. Czulam się jakby ktoś mi wnętrzności chciał wyciągnąć. Strasznie to było nie przyjemne...Czesc. Po porodzie naturalnym z oksytocyna mialam lyzeczkowana macice (niecale lozysko wyszlo). Czy to normalne i zawsze tak jest ze to dzieje sie bez znieczulenia w panstwowym szpitalu? To bylo gorsze niz sam poród.
Ja to samo. No nie jest to przyjemne ale już po porodzie to właściwie co za różnica. ..Cześć. Też byłam łyżeczkowania po porodzie bez znieczulenia. Wydaje mi się że uważają że jak poród przeżyła kobieta to łyżeczkowanie nie bedzie dla niej straszny. Czulam się jakby ktoś mi wnętrzności chciał wyciągnąć. Strasznie to było nie przyjemne...
Czesc. Po porodzie naturalnym z oksytocyna mialam lyzeczkowana macice (niecale lozysko wyszlo). Czy to normalne i zawsze tak jest ze to dzieje sie bez znieczulenia w panstwowym szpitalu? To bylo gorsze niz sam poród.
Naprawdę?Czesc. Po porodzie naturalnym z oksytocyna mialam lyzeczkowana macice (niecale lozysko wyszlo). Czy to normalne i zawsze tak jest ze to dzieje sie bez znieczulenia w panstwowym szpitalu? To bylo gorsze niz sam poród.