Lady Loka
Fanka BB :)
A po co mam Ci coś pisać w wiadomości prywatnej?Nie zapytałam się tej osoby, jaki zestaw leków mam brać. Zapytałam,czemu bierze tylko heparynę. Co ma na celu Twoja aktywność w tym poście? Chcesz mi coś napisać w wiadomości prywatnej?
A aktywna mogę być tam, gdzie chcę.
Dokarmiasz własnie swoją nerwicę. Powtorzę - jak nie ufasz zalecenion swojego lekarza, to idź do innego i zapytaj. Tylko prawda jest taka, że Ty nie wiesz czy powinnas brać sama heparynę czy w kombinacji z acardem. Bo nie masz żadnych badań, tylko znalazłaś informację o zakrzepach w łożysku i przekopujesz internet.
Nie dasz rady prowadzić sobie ciązy sama i nie dasz rady żyć wyszukując sobie choroby.
Nerwica jest paskudną chorobą, ale da się ją trzymać na krótkiej smyczy, tylko trzeba to przepracować. I ponownie - ja na tym bym się skupiła, bo potem znowu będą wymówi w postaci siedzenia z dzieckiem, braku czasu, braku kasy itd. Masz teraz możliwość to zacznij działać, najtrudniejsze będzie za Tobą.
No i znowu - masz tutaj wypowiedzi dziewczyn, ktore brały samą heparynę. A Ty skupiasz się tylko na tych, gdzie był acard, bo chcesz tylko potwierdzenia swojej tezy i podkarmienia niepokoju.
Acard, jeżeli nie ma konkretnych wskazań, nie powinien być stosowany w 3 trymestrze.
A to, że heparyna nie przechodzi przez łożysko nie oznacza, że nie dziala na lożysko. Oznacza, że nie trafia do dziecka.