• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Łyżeczkowanie Krakow

reklama
Rozwiązanie
Witaj, bardzo Ci dziękuję, ze zechcialas podzielic się ze mna swoją historią i tym smutnym doswiadczeniem. Do Szpitala Rydygiera mam najbliżej wiec byc moze sprawdzę jak tam faktycznie jest....
Pozdrawiam!
Witam, napiszcie proszę do ktorego szpitala w Krakowie najlepiej pojechac ze skierowaniem na łyżeczkowanie? Jakie macie doświadczenia?
Z gory dziękuję za pomoc.

Przykro mi z powodu zabiegu :( ja miałam dwa lata temu łyżeczkowanie na Ujastku. Sam zabieg przeszedł sprawnie, przyjęli mnie rano i ok 12 wzięli na salę. miałam wyjść tego samego dnia, ale z uwagi na duże krwawienie zostawili mnie na noc i wypuścili następnego dnia w południe. Opiekę tam wspominam dość dobrze, ale zanim zakwalifikowali mnie do zabiegu, dzien wcześniej czekałam 8h na IP bo wszystkie ciężarne miały pierwszeństwo przede mną.... to czekanie i patrzenie na innych było straszne. Później trafiłam na sale pooperacyjna na której leżały m.in. mamy po cesarce, ale to już tak bardzo mi nie przeszkadzało. Opowiadałam swoje przeżycia jednej ginekolog pracującej na Rydygiera i mówiła, ze tam takie coś nigdy nie miałoby miejsca, ale nie wiem na ile to prawda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry