reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Ja sie właśnie obudziłam ale sie czuje ...buuu fatalnie, co do ciśnienia w poniedz u lekarza miałam 120/70 pielegniarka
powiedziala że ksiązkowo a przed ciąża zdarzało sie 90/60 mam raczej niskie ...

wczoraj zrobiłam makaron włoski ze szpinakiem i mozarellą do tego piersi z indyka i sałate lodową z sosem czosnkowym
dobrze że na dzisiaj zostało bo bym obiadu dzisiaj nie zrobiła....

reklama
O! Szpinak! Pychotka! Ale Ci zazdroszę! Ja sie będę dzisiaj frytkami i rosołkiem z marchewką raczyć. Już mi ślinka cieknie a tu jeszcze bite ponad dwie godziny kwitnąć muszę :(

ja też uwielbiam szpinak ale trzeba go dobrze doprawic bo raz jadłam w restaruracji i był fuuuuuj....... mdły
okropnie, wiecie smialam sie rano że Olcia to sie żólta urodzi bo ja codziennie pije sok z marchwii jednodniowy
mężuś rano po bułeczki jeżdzi i kupuje żonce a dzisiaj kupił jeszcze małe marchewki w woreczku i tak sobie powoli
wcinam ....

Co do temperatury to i u mnie około 37 a czasem z kreskami. ;D

Szpinak uwielbiam i chyba jutro zrobię - narobiłyście mi apetytu :D

Soczek z marchwi i jabłuszek juz od dłuższego czasu piję prawie codziennie - wczoraj mżunio dodał buraczka. Jak byłam w szpitalu to czułam sie jak na głodzie soczkowym ;D ;D chcieli mi przywieć a ja głupia nie chciałam, więc jak wróciłam do domku do się dopadłam do sokowirówki jak głupi do sera ;)

Ja to jakaś dziwna jestem, bo takiego soczku z buraków na zimno to nigdy nie piłam. Zawsze tylko gorący barszczyk, czyli burak z marchewką, wodą rozcieńczony na ciepło i przyprawiony pieprzem koniecznie

A ja dzisiaj na obiadek robię girki i cycki kurczaka upieczone z marchewką z ryżem lub pyzami (mam na myśli pyzy drożdżowe :)) - w zalezności od tego na co sie zdecyduję w sklepie :) Mniam :)

Trzy tygodnie temu polozna dostala oczopląsu podczas mierzenia mi cisnienia - mialam 60 na 30 :) Teoretycznie nie powinnam żyć :) Przed ciążą norma to bylo 60:40, teraz jak widac troche sie waha. I jak tu normalnie funkcjonowac?

reklama
Do góry