reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Macmiror - to normalne ?

reklama
Grudek tak pomarańczowo -białych , może wydawało Ci się ze różowe bo on jest mocno pomarańczowy ze może wpadać w inny kolor trochę nawet pare dni te grudki mogą być . Ale jak się bardzo denerwujesz to umów się do lekarza żeby sprawdził . 🍀

A nie masz jakiś plamień?? Nie zbliża Ci się termin @?
A może się gdzieś drapnęłaś przy aplikowaniu i stąd kolor?

Nie tak dawno stosowałam i po prostu resztki tabletki wypływały - i miały kolor żółty (może precyzyjniej taki "brudny" żółty). Na pewno nie były różowe.

Aplikuję obecnie macmiror i brudzi na żółto i to dość mocno, natomiast może wydawało Ci się, że grudki są koloru pomarańczowego? Otoczka jak się czasami rozpuszcza wpada w pomarańczowy kolor.

reklama
Hm no może i fakt bardziej pomarańczowo bezowe :) miesiączka odpada bo jestem aktualnie w 19 tygodniu ciazy, stąd mała panika :D
Spokojnie to normalne, ja to miałam ogólnie schiza odnośnie macmiroru, bo gdzieś przeczytałam, że nie jest zbyt polecany w początkowej fazie ciąży. Więc lepiej nic nie czytać :).

Do góry