Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też się wpadłam tylko przywitać i zaraz zmykam. Muszę w końcu do tego laboratorium się wybrać ( kiedyś w końcu trzeba ) bo wczoraj oczywiście nie poszłam... Potem pranie wstawię i wtedy wpadnę na bb
Widzę że dzisiaj większości zapowiada się zabiegany dzionek dlatego życzę powodzenia we wszelkich sprawach:-)
My też zaraz uciekamy na spacer a po drodze do laboratorium a jutro wizyta u gina :-)
Napisałam do Jolek ale jeszcze nie odp.
Kamcia- fajnie że napisałaś do Misi czekamy na wieści Adeczka- a jednak bardzo dzielna i silna ta Twoja dziewczynka skoro juz do domciu Was puścili , strasznie się cieszę , w domciu na pewno o wiele lepiej chociaż wszystko po swojemu itp itd Buziak dla Was :*
Adeczka - kochana, jak miło że znowu jesteś wśród nas Teraz pewnie będziesz gościem na forum, ale w wolnej chwili może wkleisz fotkę maluszka?
U mnie dzisiaj pogoda przepiękna, chyba korzystając z faktu że mam próbkę płynu do prania dla baboków to wstawię jakieś Mikołajkowe kocyki i ciuszki. Mam nadzieję że nic nie pofarbuje
Adeczka super że już jesteście cała rodzinką w domku. Córcia chyba czuje, że jest już u siebie i warto tracić energię na poznanie otoczenia - stąd ta zmiana z reszta wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. GRatulacje jeszcze raz i dużoooo radości