reklama

Maj 2011

Melduję posłusznie, że mnie dzisiaj nie będzie pewnie do wieczora.

Zaraz sprawy remontowe, potem pogrzeb, potem muszę wyszykować zmywarkę bo facet ma wpaść do naprawy a potem do gina gnam.

Miłego dzionka :)

reklama
Ja też się wpadłam tylko przywitać i zaraz zmykam. Muszę w końcu do tego laboratorium się wybrać ( kiedyś w końcu trzeba ) bo wczoraj oczywiście nie poszłam... Potem pranie wstawię i wtedy wpadnę na bb :)

Dzieńdoberek, dzieńdoberek :-)

Ja dziś też raczej rzadko będę zaglądać, bo teraz mam robote w domy a na 15.30 idziemy do lekarza a potem do znajomych, więc wpadnę wieczorkiem.

Adeczka super, że już w domku jesteście :-)

Dzien doberek:-)
adeczka swietnie,ze juz w domku:-) widzisz malutkiej od razu lepiej w domku i wszytsko wraca do normy:-) powodzenia!!!!:-)

Hejka My już po śniadanku :-)

Widzę że dzisiaj większości zapowiada się zabiegany dzionek dlatego życzę powodzenia we wszelkich sprawach:tak::-)

My też zaraz uciekamy na spacer a po drodze do laboratorium a jutro wizyta u gina :-)

Napisałam do Jolek ale jeszcze nie odp.

Kamcia- fajnie że napisałaś do Misi czekamy na wieści
Adeczka- a jednak bardzo dzielna i silna ta Twoja dziewczynka skoro juz do domciu Was puścili , strasznie się cieszę , w domciu na pewno o wiele lepiej chociaż wszystko po swojemu itp itd :tak: Buziak dla Was :*

Adeczka - kochana, jak miło że znowu jesteś wśród nas :) Teraz pewnie będziesz gościem na forum, ale w wolnej chwili może wkleisz fotkę maluszka?
U mnie dzisiaj pogoda przepiękna, chyba korzystając z faktu że mam próbkę płynu do prania dla baboków to wstawię jakieś Mikołajkowe kocyki i ciuszki. Mam nadzieję że nic nie pofarbuje :)

reklama
Adeczka super że już jesteście cała rodzinką w domku. Córcia chyba czuje, że jest już u siebie i warto tracić energię na poznanie otoczenia - stąd ta zmiana :) z reszta wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. GRatulacje jeszcze raz i dużoooo radości :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry