reklama

Maj 2011

reklama
Macie rację dziewczyny, nie szalejmy ze świętami. Mnie zaskoczyła szwagierka pytaniem co kupujemy i co robimy na święta, liczyłam na zaproszenie z ich strony. Poprzednio to my robiliśmy święta dla 11 osób. A tu znowu, że u nas. Ja jak to ja, zaczęłam planować co trzeba zrobić, a tu dzwoni znajoma, zaprasza do siebie i mówi, że mam nic nie robić, bo jestem w ciąży :szok: Obcy człowiek lepiej rozumie sytuację niż rodzina.
Obiadek zrobiony, czekam na męża, a potem śmigamy na ostatnie zajęcia do szkółki :-)

Hejka :-)

U Nas pięknie słonecznie więc też ponad pól dnia poza domem , m.in wizyta u gina .

My na Święta zdecydowaliśmy się jednak jechać do mojej siostry, kawał drogi 450km ale damy radę :tak: , planujemy wyjechać w piątek.
W pierwszy dzień Świąt będzie imprezka 18stka syna mojej siostry więc będzie wesoło! Proszę trzymać za Nas kciuki ! :-)

Futrzaczek odważna jesteś, taki kawał drogi a Ty już prawie na końcówce.

Jolek
dzięki za pozdrowienia, oby maluszek jak najszybciej pozbył się tych okropnych bakterii.

A jutro mam wizytę i tylko tym dzisiaj żyję bo juz nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę Synka na usg.

hej hej ja jeszcze w domku narazie he he
nie wiem czy to to ale cyba raczej tak bo jak łapie skurcz to w podbrzuszu i są coraz silniejsze ale nie regulalne pozostaje mi czekać

Ilonka weź ciepłą kąpiel, to pomaga na skurcze, i dużo spaceruj wtedy skurcze są bardziej znośne, a jak to przestanie już pomagać to wiedz, że trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Dzisiaj leniuchowałam prawie cały dzień. Jedyne co zrobiłam-to wyprasowałam 20 pieluszek tetrowych i pościel do łózeczka. Jutro druga tura. A siostra ma w piątek przyjechać i mi pomóc posprzątać na święta-kochana jest :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry