reklama

Maj 2011

Witajcie :-)
Od kilku dni próbuję nadrabiać i odpisywać na głównym. W końcu Mały śpi i myslę,że się uda.
Styna u nas Krzyś też się budzi o stałych porach i nie ma znaczenia ile zje na wieczór czy w ciągu dnia. Nie wiem kiedy to wstawanie nocne co 1-2 h się skończy. Dziś wypił całą butlę herbaty w nocy. Myślałam, że jak zamiast cycka herbata pójdzie w ruch to mu przejdzie a on pije wszystko co mu dają ;-)
Ania86 Bardzo fajna sukienka. Zgadzam się z dziewczynami - lepiej rastopy :tak:
U nas dużo zmian - w końcu przenieśliśmy się do spacerówki. Jak Krzyś wskoczył w spacerówę to zima się zjawiła. W sumie bardzo mu się podoba i szybko zasypia. Przesiadł się też to większego fotelika samochodowego. Niby mu się podoba bo przodem do jazdy, ale zdarza się, że płacze okrutnie. I z tego powodu nie mogę się doczekać jak dzieć mi powie oco chodzi. Bo moim zdaniem wszystko było ok, a jemu coś ewidentnie przeszkadzało.
Wczoraj mąż spędził 10 godz. na kupowaniu m.in. materiałów na ścianę kartonowo-gipsową, łącznie z pakowaniem i wypakowywaniem. I wiecie co się okazało po przywiezieniu do domu, że nie mieszczą się w windzie :szok: Musiał z moim wujkiem na 8 piętro nosić.
Różne sensacje z tym remontem, grunt że powoli do przodu.

reklama
ania ale krótka kiecka,ja to lubię pończochy ale pod długość min do kolana(ewentualnie z rozcięciem), jak widać to słabo to wygląda.Poza tym przy takim błyszczącym materiale może Ci się odznaczać uciśnięcie przez pas do pończoch,lub przez samonośne. Rajstopy nałóż i będzie z głowy.Jeszcze kup sobie takie modelujące, zawsze to lepiej wygląda, nawet cm mniej w talii i pośladkach.No chyba ,że masz mini pupinę.

Ypra dokładnie to samo co jej dam w nocy to wypije woda herbatka mleko nie ma znaczenia i tak co 2-3 godzin musi coś wciągnąć.
Aniu rajstopy jak najbardziej i to takie bezszwowe, aby się nie wyróżniały, co do bielizny to też bezszwowa. Na moim weselu wokalistka miała sukienkę z takiego materiału obcisłą, co prawda ona była o 2 rozmiary na nią za mała ale i tak jakby była dobra to te wielkie pantalony co miała na tyłku byłoby widać, teraz jak ktoś ogląda film z wesela to odrazu na to zwraca uwagę. No i aby ukryć pociążowy brzuszek to takie modelujące są super. Ja do tego zawsze puch up staniczek wkładam i gitara.
Basiekkk po tym że nam dupki marzną zimą chyba poznać że się starzejemy. Kiedyś mi to nie przeszkadzało a teraz zimą najchętniej bym w futrze po kostki chodziła z jakimś termoforem pod spodem.

Ostatnia edycja:
Aniu fajna sukienka i już Ci dziewczyny wszystko poradziły ... ja od siebie dorzuce, że satyna się nie rozciąga więc naprawde wymiary muszą być git ... zazdroszcze bo ja w żadna nierozciągliwą sukienke biustu nie upchne ... ostatnio mierzyłam chyba r. 44 to tylko tylko ledwo zapiełam ... a normalnie już raczej nosze rozmiar 36/38 - więc masakra z tymi sukienkami wizytowymi, a od wiosny sezon wesel u mnie się zaczyna chyba z 5 mam w tym roku i nie wiem co ja poczne :wściekła/y:

marzy mi się pospać do 13tej :P

ale tu puściutko, nie ma kogo poczytać :rofl2:
my same w domku, bo M pojechał do swojej mamy pomóc jej meble przestawiać bo będą jej parkiet cyklinować. narazie klopsik śpi a ja opycham sie ciastkami. zjadlam już 1,5 opakowania i wcale tego nie czuję, chcę jeszcze :baffled::-D
ogólnie to mam dzis lenia, włosy nie zrobione, puder nie nałożony, dres wymiętolony , normalnie chodzę jak luj :sorry2: az wstydziłam sie jak M z pracy wrócił :-D do tego napaliłam sie na "szoping" ale nie mam kiedy jechac, bo w tygodniu średnio mamy z kim zostawic małą, a targac po sklepach jej nie lubimy, a sama jechac nie chcę bo mam uraz. ostatnio jak próbowałam wyjechac z parkingu na ulicę, bałam sie wjechac na jezdnię bo ciągle cos jechało i wszyscy na mnie trąbili :nerd: siara jak nie wiem co :baffled: :sorry2: do tego w drodze jakis pacan wszedł mi na jezdnię, jakby myslał, że go widzę, a ja... jakoś nie potrafie zwrocic uwagi na pieszych gdy jest ciemno :baffled: :dry::zawstydzona/y:;-) ocywiście go nie przejechałam, ale co sie spociłam to moje :rofl2: no nic... koniec tych goopot , pa :-)

Poczytałam co tam naskrobałyście od wczoraj bo w ciągu dnia tylko przeglądnęłam

Jak tam Jolcia pozałatwiałaś wszystko?
Styna masz złotą rączkę w domu super że udało się naprawić wózek, a Ty kochana używaj uchwytu jak regulujesz oparcie;-)
Żelka oj mama musi sama faje rzucić przy kiepskim krążeniu jaranie nie jest dobre:no: oby cycuchy w koncu się wyleczyły
Gag i co dlali za darmo lapcioka?:-)
Poziomki mój teść tak samo miał po operacji woreczka przepuklinę, bo mu się prac w ogrodzie zachciało...:dry:
Bra matko moja Ty codziennie włosy prostujesz? Gdybyś Ty mnie babo na codzień widziała:rofl2: Aż dziwne że mąż jeszcze nie zwiał:eek:
Futrzaczku jwizyty u lekarzy udane?
Karolq jak tam łepetynka nie boli już?
Styna zdróweczka!!!

Poziomki, Majowa buziolki dla Waszych dziciaków:***

Hope gdzieś jest?
Salsera
też znikła...

A co tu takie pustki? Agacia ma luz bo młodzież z tatą harcuje na dywanie tylko piski słychać, tzn Franek piszczy a tata bawi się zabawkami:-D

Bra a jednak nie pindrzysz się codziennie mam Cie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agacio oj będę używać będę jakoś nie bardzo bawi mnie perspektywa kupna nowego wózka:dry:

Jejku niech P już wraca bo ja zaraz do głowy dostanę usypiałam małą przez godzinę a sąsiedzi po 20 minutach ją obudzili.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry