• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

A ja nie mam pobudek w nocy i już nie pamiętam jak to było:)

Co do dyżurów, kierowniczka mnie pytała czy ma mnie normalnie w grafik wpisywać czy chcę być traktowana ulgowo. Sama chciałam normalnie, ale nie sądziłam, że mi tak wcześnie ten dyżur wypadnie. na szczęście następny pewnie w marcu dopiero:)

reklama
jaipur lepiej się nie czuję ale już chyba się powoli uodparniam na ból :-p
jako tako daję radę :-) nie piję kawy ani herbaty ,
gag to weź za darmo lapka :-p
ja też zła jestem bo przed swiętami kuzynka wysłała mi poczta kilka drobiazgów które zapomniałam z pl.. pendrive , ładowarkę do tel. bucik Emmy , jej ulubiona zabawkę do wózka i kilka innych takich dupereli.. i paczka zniknęła! no szlag by to trafił!!! polacy to prawdziwi złodzieje.. nawet w święta potrafią paczkę ukraść :/
ania86 maseczka o której ja mówiłam czyli ta z oriflame lub fructis jest do użycia podczas mycia włosów :-) na mokro
nie do prostowania:tak: więc mozesz ją bez problemu kupić i uzywać , bra dobrze radzi :-) mam to samo :-p hehe

ide bo mąż mnie wygania od kompa :-p

Kamcia a jakieś nadanie? jakaś reklamacja?

swoją drogą, moja ciocia z Niemiec przysłała dla małego 50 euro na święta. w normalnej kopercie. bez listu poleconego. nic. na szczeście doszło.

Witam jest mi źle, Nadii zęby idą więc w nocy co godzinę pobudka, gardło mnie łaskocze, wszystkie kości bolą, ogólnie mi źle i spać mi się chce:-(
Madzik_k jak ty to zrobiłaś, u nas nie ważne co mała zje i ile i tak ma swoje pory karmienia i się budzi.

Ania nie ryzykowałabym pończoch mogą wyłazić jak będziesz siedzieć i wygląda to nieelegancko raczej wybrałabym rajstopy czarne, albo cieliste:tak: Sukienka śliczna i cenowo extra:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry