reklama

Maj 2011

Dla rozluźnienia obejrzałam sobie filmik "Step Up 4" i chyba też mykam zapakować tego mikołaja :):) Aż się nie mogę doczekać reakcji rano:):)

Majowa to Ty jeszcze nie testowałaś. Twarda jesteś kobito:)

Futrzaczku fajnie z tym fitnessem i fajnie,że masz z kim chodzić:)

reklama
witam sie:)

Pamietacie mnie choc troszke jeszcze?:)
Nie nadrabiam bo nie jestem w stanie dzis mnie jakas jelitowka zlapala;/ dobrze ze chociaz wolne mam.
Poza tym u nas wszystko dobrze Zuza w zlobku zadowolona chetnie chodzi, zaczyna coraz wiecej mowic no i pyskowac. Strasznie wymusza placzem. a u was jak tam? Ktos dolaczyl do brzuchatek? jak tam maluchy nasze?

Dzien doberek!

A ja dzisiaj tez zwarta i gotowa od rana i czekam na Mikolaja... :-D
Nie wiem czy sie chwalilam po urodzinach, ze dostalam od znajomych voucher 1 dniowy do SPA. Jade zaraz z kolezanka, a wracamy przed wieczorem. Tata wzial wolne i siedzi z Rudolfami :-D
Z racji tego nasz Mikolaj przyleci na saniach jutro rano, bo inaczej ominelaby mnie cala radosc z ich radosci porannej :-)
W niedziele mamy dwoch innych Mikolajow, w Polskim Domu oraz ze szpitala w Milton Keynes, a za tydzien w niedziele Christmas Party i Santa w Oxfordzie w szpitalu.
Tak milo, ze pamietaja o naszych dzieciaczkach...

W zdjeciowym wstawie jeszcze szybciutko fotke moich malarzy...
Buziaki!
Wieczorem napisze jak bylo w krainie cudownosci! :-D

Hej kochane

Widzę Mikołaj w pełni:-) i Super, u nas były sanki, a że śniegu u nas full to i frajda była. Wczoraj jak wróciłam z pracy ubrałam młodą i poszłyśmy na chwilkę, choć już ciemno było, ale pojeździłyśmy trochę po podwórku, Marti płakała jak do domu wchodziłyśmy, tak jej się podobało, ale matka musiała obiad gotować na dzisiaj i zimno już było. Rano było u nas 10 stopni na minusie:szok:. A sanki fajowe takie stabilne i duże. Zadowolona z zakupu jestem.

Majowa daj znać jak wynik testu, życzę Ci, żeby był po Twojej myśli.
Futrzaczku uwielbiam Cię! Jak pisałaś o tej łezce w oku to mi też się zakręciła. Na pewno jesteś super mamą. Napiszę na apetycie jakie mam menu w planach. Choć jeszcze nie skompletowałam całego.
Alex też się zdziwiłam z tym przedszkolem. Może i ja powinnam się rozejrzeć. Chciałabym, żeby Marti już pod koniec przyszłego roku poszła. Ale to zobaczymy jeszcze.
Bubbles udanego wypadu. Super!

Dobra zmykam do pracy:-)

Hejka :-)

stukam się kawusia i mikołajkowymi cukierkami czekoladowymi :-) :*

Basiekkk- :* kochana Ty moja dziękuje Ci za tak piękne słowa , najpiękniejszy prezent to usłyszeć od kogoś na kim Ci zależy dobre słowo :*
Karolqa- jesteś! suuperr :* , do brzuchatek chyba nikt nie dołączył :cool2: a u dzieciaczków ogólnie dobrze , np. Mój Filiś troszkę teraz gorączkuje ale nie jest źle.
Bubbles- ale fajowo tam macie , tyle spotkań , życzliwych ludzi - super i pozazdrościć :* i czekamy na relację ze SPA :-)

halo babeczki jesteście ? :-)

Heja) I ja się witam z kawusią. Ćwiczonka zrobione, prysznic zaliczony teraz mogę leżeć i pachnieć :-p
Mikołaj był i u nas, ale najlepiej chyba tata na tym wyszedł bo wszystkie czekoladowe słodkości jemu przypadną.

Futrzaczku
jak reakcja chłopaków na prezenty??

Bubbles
miłej wizyty w SPA:) Ale imprez się Wam szykuje, super. My dziś też idziemy na odpalenie światełek tu niedaleko:)

Karolq
pamiętamy pamiętamy. Nie wiem czy doczytałaś że Poziomka w ciąży :)

Basiekk
super,że sanki się podobają i nawet przetestowane.U nas nie ma na czym testować więc na razie nie kupujemy :)

cześć Dziewczyny!
tez jestem mama majowego Maleństwa :) czytam tak sobie o czym piszecie... Alex2712 już zapisałaś Synka do przedszkola, na 2014? Reeety, mój jest w tym samym wieku a jeszcze o tym nie myślałam :/

a Mikołaja jeszcze u Nas nie było i śniegu tez nie mamy
hmm... poczekamy do wieczora :)

buziaki Mikołajkowe!

zem3qps6x5m1nfoi.png

Ostatnia edycja:
Witam się z kawusią i czekoladką malinową od Mikołaja :-)
U nas święty też był. Dzieciaki zadowolone i rodzice usłodzeni ;-)
Ale dla mnie dzień zaczął się koszmarnie.Wstałam z ogromnym,przeszywającym bòlem głowy :-[ Myślałam,że pojadę do szpitala. Pòźniej przeszło i wychodzi na to,że przeżyłam pierwszy atak migreny :-\ A dopiero co dwa dni temu byłam u lekarza,bo mnie owiało i miałam sztywną szyję.Dostałam tabletki
U nas śnieg pada,a rano było -10st. Jutro jazda.Ostatnio jechałam w takim śniegu.
W weekend szkoła...ehhh...
Miłego dnia i obfitego Mikołaja :-*

Jolek nie nie doczytalam;) ale super;)

Poziomki Gratuluje;)

U nas tez snieg pada;/ jeszcze sie dobrze zima nie zaczela a juz mam jej dosyc;/ jutro w pracy jade w gory wiec tam tez pewnie ciekawie;)

reklama
Persefona super że i do Was Mikołaj dotarł w taką pogodę:):) Współczuję bólu głowy :(
No to kiedy egzamin ???

Karolq
w góry,ale Ci fajnie :)

Fefelina
witaj wśród majówek :)

My się nudzimy w domku. Poganialiśmy trochę z psem pobawiliśmy się i teraz Igi pazłotka rozrywa i "porządek" w pokoju robi :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry