reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie. Właśnie wróciłam z jazdy. Nie było źle, ale jak byłby to dziś egzamin to miałabym pozamiatane :/ bo pojechałam sobie na zielonej strzałce nie zatrzymując się przed sygnalizatorem.ehhh....Ale jeden plus - na pewno to zapamiętam! :)
jolek egzamin mam rano w środę - 12 grudnia :/ boję się strasznie,ale muszę zdawać dopóki zdam,bo potrzebne mi prawko.
Majowa testuj i dawaj znać :)
karolq u mnie też młody zrobił się nerwus i wymuszacz, a Gabi to chyba w jakiś okres buntu wpadła!!!
karolka a może Oskar złapał anginę?Bo to zaraźliwe, a przy gardle dziecko wymiotuje.Wiem,bo niedawno Gabi miała anginę właśnie.
styna wypoczywaj
ypra zdrówka dla was

Majka chora, Mati chory, mam opiekę, ale też mnie kaszel męczy. Wczoraj byłam u mamy w Poznaniu i Wam powiem, że takiej traumy dawno nie przeżyłam, a w takich warunkach nie jechałam. Spadł śnieg w drodze powrotnej i na odcinku 50 km zero odśnieżenia, piasku itp, a ja na letnich oponach. Momentami krzyczałam tak mnie rzucało, a koła kręciły się w miejscu. Jechałam 40 km/h. Co kawałek wypadek i ruch wstrzymany. Dobrze, że Majki nie zabrałam.
Poza tym to tata też w szpitalu (serce) no i zaczął się grudzień a z nim nadgodziny, więc rozumiecie, że nie mam tyle czasu, żeby TV obejrzeć, a co dopiero kompa wyrwać któremuś z chłopaków.
Poczytałam, ale nie odniosę się, bo czekam na siostrę, bo siedzi sama w domu rodziców a tam nie ma napalone, to mąż po Nią pojechał.

Hejka. U nas ogólnie nic ciekawego. Młodzież śpi, ja popijam kawkę.

Matusia to się porobiło u Was. Zdrówka dla rodziców i dla dzieciaczków.Jak mam po operacji?? A Ty kotek może zmienisz opony w aucie co.

Karolq,Ypra, Styna, Karolka
zdrówka dla Was i dzieciaczków.

Styna myślisz że ten zabieg pomoże na to chrapanie??

Majowa
czekam z niecierpliwością na wynik testu

Karolq a to mieszkanie po teściu przypada dla Was czy jest do podziału??
Widzisz kobito to jednak trochę się u Was dzieje:)

Persefona no to trzymam kciuki za środę &&&&&&&&&&&

Witam się popołudniowo :) Teścik zrobiłam, wyszła jedna kreseczka...Ciekawe czemu @ nie ma. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie na nią czekać. Mały śpi, zmykam nadgonić trochę roboty na studia ;-)Wpadnę wieczorkiem zobaczyć co u Was.

Majowa widać przemęczenie albo coś innego odwleka @.
Coś się ostatnio dzieje że się te okresy spóźniają wszystkim. Moja siostra przedwczoraj też testowała bo @ się grubo spóźnia.

Jakiś dziwny ten dzień. Młody maruda ja jakaś podciśnieniowana a jeszcze niedawno siostra zadzwoniła,że mój ojciec w szpitalu wylądował:/

Witam Nadia chora poszła rano do opiekunki lekko niewyraźna wróciła z katarem i kaszlem. Mam dośc ja trzymam ja w domu aby się wyleczyła i nie zarażała a te inne matki wysyłają zasmarkane dzieci i ona zaraz przynosi.
Jolek to nie zabieg, podpinają mu maszynę która monitoruje go w czasie snu co pozwoli zdiagnozować problem i przyczynę chrapania. Później pewnie dostanie aparaturę która podaje tlen przez taką specjalną maskę i dzięki temu się nie chrapie. No ale niestety odwołali wczoraj i przełożyli na wtorek.

Jolek, mama nie miała operacji. Po pierwsze tarczyca to uniemożliwia, a po drugie serce. 18 stycznia będzie miała koronografie i jeśli wyniki tarczycy będą ok., to może potem ją operują. A koła ja mam zmieniać? Ja? A chłop to co? No spadł wczoraj ten śnieg właśnie, to wypadałoby…
Karolq, jakbyś potrzebowała pomocy w napisaniu wniosku do cywilnego o przeprowadzenie postępowania spadkowego, albo potem przy wypisaniu wniosku do ksiąg o wpis własności na podstawie postanowienia o stwierdzeniu nabycia praw do spadku, to chętnie pomogę.
Styna, Majka to samo kaszel i katar a do tego strasznie marudna. Współczuję, bo przechodzę to samo. Mati chory, ale na coś innego sraka i żygaka
Jolek, mama nie miała operacji. Po pierwsze tarczyca to uniemożliwia, a po drugie serce. 18 stycznia będzie miała koronografie i jeśli wyniki tarczycy będą ok., to może potem ją operują. A koła ja mam zmieniać? Ja? A chłop to co? No spadł wczoraj ten śnieg właśnie, to wypadałoby…
Karolq, jakbyś potrzebowała pomocy w napisaniu wniosku do cywilnego o przeprowadzenie postępowania spadkowego, albo potem przy wypisaniu wniosku do ksiąg o wpis własności na podstawie postanowienia o stwierdzeniu nabycia praw do spadku, to chętnie pomogę.
Styna, Majka to samo kaszel i katar a do tego strasznie marudna. Współczuję, bo przechodzę to samo. Mati chory, ale na coś innego sraka i żygaka :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry