Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie
Jak samopoczucie dzisiaj??
U mnie w porządku poza bólem jajników. Kręgosłup też ni nawala. Już się nie mogę doczekać usg
Miłego DNIA WSZYSTKIM :*
Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........
Hejka ponownie
Dzis rano podczas euforycznych skokow na kanapie, moje 2 letnie dziecie z nienacka i calkiem niechcacy kopnelo mnie syrka wprost w TO miejsce i TE strone, ktora podejrzewam, ze tam jest Fasolinka... Bol byl nagly i krotki, strach jeszcze wiekszy, nic mi nie bylo poza tym i nie jest - na szczescie...
Ale daje mi to do myslenia i zastanawiam sie, na ile Wy Dziewczyny staracie sie uwazac w takich zabawach ze swoimi maluchami i czy nosicie swoje dzieci?
POzdrawiam i zmykam bo wlasnie poplakuje moj wciaz zabkujacy Krolewicz![]()
ale czasami jak sytuacja tego wymaga to go biorę na ręce.

hej dziewczyny, powiedzcie mi czy macie jakieś brudzenia(zabarwiony śluz) i w jakich ilościach...?? Ja jutro idę do gin, od niedzieli mam takie brudzenia brązowo-kremowe??!! Ale tak raz dziennie i mniejsze pół wkładki (nawet mniej niż te pół)... lekarz powiedział że do czw muszę wytrzymać bo jest bardzo wczesna ciąża.....
Witam Was
Ja dzisiaj byłam zrobić tsh i ft4 jutro odbiór wyników i wizyta u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie już w porządku bo ostatnio bardzoooo wysokie było:-(

Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........
to sie ciesz.....Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........

;-) Muszę za to uważać na psy, bo skaczą jak kangury i lubią się odbijać łapami o brzuch z radości.

dzis test i II kreski-II upragnione,wyczekane,wytęsknione kreski...