reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Jejku ja bym cos wymyslila.....choc moze racja, ze fajnie jest posiedziec na chwile a potem to juz czlowieka nosi. Teraz przez to moje ciagle zmeczenie to zyje od pon do piatku, byleby sie wyspac i odpoczac...

reklama
Ooooo jaki mam tumiwisizm, palce za ciężkie, żeby pisać, tylko was podglądam i na tym energia mi się kończy... :eek: Jestem podglądaczem :ninja2:

Witam.
Stwierdzam że fasola najbardziej lubi płatki na mleku. bardzo dobrze bo ja też więc chociaż w tym jesteśmy zgodne.
Dzisiaj wraca mężuś więc po pracy zmykam szybciutko do domku przygotować coś pysznego. Na razie tylko na weekend ale został ostatni tydzień kursu więc bliżej jak dalej :-):-):-):-):-)

Jak bylam u polskiego gin ostatnio to powiedzial, ze przede wszystkim musimy nauczyc sie metody WISIMITO wiec niektore z nas bardzo dobrze robia jak sie do tego stosuja. Mi to srednio wychodzi. Wlasnie jestem po jednej pracy, zakupach i zaraz ide do drugiej, ale... w srode lece na wakacje i juz nie moge sie doczekac....:-)

WISIMITO - podoba mi się ta metoda haha

ostatnio jak zrobię obiad na następny dzień (resztką sił) to normalnie jestem z siebie dumna:-D, ale cały bajzel w kuchni zostawiam na kolejny dzień - jak będę miała siłę, albo jak M się nad nim zlituje hehe

Cześć dziewczynki :-)
Ja niestety ostro pracuję i zazdroszczę tym którzy mogą posiedzieć w ciepłym domku choć przez jeden dzień;-)
Ale jutro już mam weekend:-)
także odpocznę i może pokonam to przeziębienie .
A metoda WISIMITO bardzo mi się podoba:-)

Dzień DObry. Ja właśnie robię sobie jajecznice na pomidorach ale dzisiaj już witałam kibelek i nie wiem jak to będzie. Ciekawe czy to rzeczywiście przejdzie:confused:

Ja jeszcze muszę zaliczyć angielski i składam o dziekankę także wypocznę za wszystkie czasy!! Oczywiście będę się uczyć bo jak wrócę w październiku to trzy egzaminy mnie czekają. I pewnie ten rok zleci jak głupi...

A Wy jak się czujecie??

Ja nadal rewelacyjnie:-)Mdłości nie mam,nie licząc leciutkich gdy głód zaczyna doskwierać:sorry2:A ten się często odzywa,ssie i ssie ale daję radę:tak:Jadam tylko praktycznie nabiał,pomidory i banany.Mięso i wędliny nadal bee:sorry2:I ciągle mam wywalony bęcol:baffled:
Bimbałki mi urosły:dry:Choć i tak mam wielgachne i bez ciąży:dry:i właśnie wczoraj stwierdziłam,że się w biuście nie dopinam w płaszczyku:wściekła/y: i czeka mnie zakup w najbliższym czasie.Nad spodniami ciążowymi też już się zastanawiam bo mi przeszkadzają wszelkie gumki,szwy i takie tam:dry:
Śpiąca jestem tylko wieczorami i jak kładłam się około 1-szej w nocy tak teraz po 22-giej już chrapię:sorry2:
Ale na prawdę nie mogę narzekać,każdej ciężarówce życzę tak dobrze znoszonej ciąży:-)Pierwszą też miałam ekstra:tak:

No to rzeczywiście Tichonku możesz się cieszyć. Ja zawsze musiałam sie wyspać, ale teraz to normalnie masakra pod tym względem, po pracy zjem obiad i zasypiam na stojąco... w pracy czasem też przysypiam hehe
tylko w weekendy jest w miarę normalnie, bo nie wstaję tak wcześnie.

reklama
Do góry