Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny
dzisiaj mialam chyba najgorsza noc w zyciu ! Wczoraj caly dzien dokuczal mi ten bol zeba, wzielam w koncu apap ale nic nie pomoglo. Na 20:00 poszlam do dentysty. Okazalo sie ze mialam zalozone wypelnienie zeba tam gdzie zeba nie bylo tylko same dziaslo, i wdal sie stan zapalny.dentystka musiala wywiercic to cale wypelnienie. Najpierw sprobowala bez znieczulenia ale bol byl niesamowity, powiedziala ze w tym przypadku ten bol jest grozniejszy dla dzidzi niz to znieczulenie. Ale i tak po znieczuleniu bolalo jak cholera. Usunela to co potrzeba, i powiedziala ze zab jest niestety do usuniecia i mam isc do chirurga. Nie wiem czy go wyrywac czy nie?? I czy teraz czy po urodzeniu ??
Zab oczywiscie nie przestal bolec, wrecz przeciwnie, bolal jeszcze bardziej, meczylam sie caly wieczor i cala noc plakalam z bolu , M kupil mi rano ELUGEL podobno mozna stosowac w ciazy, mam nadzieje ze pomoze i nie zaszkodzi dzidzi.
Boje sie tak strasznie, bo w ciagu nocy wzielam ze 4 apapy inaczej bym nie usnela chociaz na chwile, boje sie i przez to znieczulenie, i ten bol, do tego nic nie jem od wczorajszego obiadu, i jeszcze nie czuje zadnych ruchow dzidzi a to juz 19 tydzien, nawet zadnych babelkow, martwie sie i nadal boliiiiiiiiii