reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2011

Witam się poniedziałkowo.

Dzisiaj sama w domu siedzę. Tzn z małym tylko. Paula na wycieczce z przedszkola, mój A lata po świecie.

Mateusz akurat ma drzemkę. Pewnie pośpi z 45 minut i będzie marudził jak zwykle. Dzisiaj tydzień jak w domu jesteśmy :) Ooo właśnie posapuje więc pewnie zaraz zażyczy sobie dostawienia do bufetu :)

Może się zaraz zbiorę na jakiś spacer... Tylko trochę mam lęki że mi się obudzi w wózku i będzie się darł o papu a ja mam opory karmić przy ludziach ;)

reklama
aaaaaaaaa, kto wymyslil ten połóg ;) i to cholerne odchody...powiedzcie, pocieszcie...czy tak może być...miałam prawie 3 tyg czerwonawe krwawienie, nagle wylecial skrzep :/ wielkosci sliwki i tak jakby sie zmniejszylo na 2 dni, zrobilo sie brunatno-zoltawe, az tu nagle znowu rozowawe z czerwonymi takimi odchodami malymi...no masakra jakas ! nie wiem czy tak ma byc, czy tak moze byc ? czy lepiej to zbadac, i powiedzcie mi czy jak badaja to usg przez brzuch czy dopochow. bo boje sie ze te moje szycia po cieciu i peknieciu jeszcze beda bolaly jak cholera przy takim badaniu, tym bardziej ze nie wszystkie szwy mi sie rozpuscily.....

Emika dziewczyny gdzieś wcześniej pisały, że już im się prawie skończyło krwawienie a potem po np. wysiłku znów na czerwono. Myślę, że tak może być. Zanim bym wybrała się do lekarza to zadzwoniłabym do położnej swojej. Mi zostawiła numer i kazała dzwonić ze wszystkimi wątpliwościami.

emikaa ja też tak mam ;/ jednego dnia prawie nic nie leci, drugiego aby aby, a trzeciego krwi , skrzepów, śluzu, że hoho ;/

dziewuszki, tak w ogóle to ucałować was muszę :) za rady odnośnie kąpieli :) bardzo pomogły, mała już praktycznie nie płacze :)))) ah, gdyby nie wy ... ;)))

Ostatnia edycja:
współczuję wam tego połogu.. u mnie to byo lekkie krwawienie.. mało obfite i krótkie... skrzepy chyba tylko w szpitalu małam
z Vi miałam bardziej obfite krwawienie ale też krótko...
emilkka ale jak takie skrzepy to moze coś z łożyska tam zostało ż etakie duże?? ja nie wiem bo się nie znam...
jolek bez recepty po ciąży nic mi nie dadzą w aptece niestety:dry: musze iść do lekarza i on musi przepisac.. ale dzisiaj na WuCecie miałam naprawde ból przy załatwianiu się.... więc napewno mam hemoroida i to nawet wiem w którym miejscu bo czułam kłucie w jednym miejscu!! straszne

Kamcia współczuję. Ja używałam takich ziołowych czopków. Dostawałam je w szpitalu i potem spokojnie bez recepty kupiłam w aptece.

no u nas pewnie też są jakieś bez recepyty ale po porodzie musze mieć wszystko zatwierdzone przez lekarza... yhhh
a wolę tak bo przynajmniej wiem ze to mogę brać karmiąc piersią:tak:

Hejka
my już w domu :) Wypisali nas wczoraj i przyjechaliśmy na obiadek do domku. Nadrobię wszystko za jakiś czas zapewne bo na razie walcze z bólem tylka i pisze do was na stojąco, słabo mi sie troche robi zapewne ze zmęczenia i leje mi się z cycków strumieniami - chyba będę łapać wiaderkiem.
Synuś cudeńko, warto było czekać i sie umęczyć :p
pozdrawiam

reklama
Młoda i piękna witajcie w domku:) Ogarnij się trochę i wpadnij pochwalić się bobaskiem :)

Do góry