reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2011

reklama
młoda i piękna witaj w domku :-)

Kamcia współczuję i łączę się w walce z tym paskudztwem, tylko, że mi położna powiedziała, żebym na razie nic nie smarowała, ale chyba w końcu coś postanowię, bo czasem to wytrzymać nie idzie.

My byliśmy na spacerku i teraz Antek śpi w ogrodzie przy babci, a ja mam chwilkę dla siebie. Chyba pójde pod prysznic, bo upał u nas dziś okropny i pocę się jak cholera. A czy wy też czujecie, że zmieniłyście zapach? Ja cały czas czuję mleko na sobie.

Mloda i piekna witaj:)

Kamcia wiem co czujesz tez mnie meczy :( jak mam isc do toalety to juz mi sie plakac chce

Melia ja czuje mleko i oprocz tego mam wrazenie ze smierdze mimo ze uzywam dezodorant perfum przemywam sie nawet kilka razy dzienni i dupa strasznie mnie to denerwuje

hahha melia u nas mleko jest wszedzie i wszedzie je czuc :p kapu kapu kap ... :-D
my dzis bylismy na 1-szym spacerku i bylo cudownie, piekna pogoda,park,drzewka,ptaszki itp
juz tyle sie nasiedzialam nalezalam w tym domu buuu.... ale wozeczek od niedawna mamy i oczywiscie lało jak juz by sie moglo wyjsc...
a na maju chyba nidy wszytskiego nie nadrobie.. tak malo czasu na wszystko.. ale widzialam, ze dombar pisala, iz spotkalysmy sie po cc na sali haha niezly zbieg okolicznosci! superrr ;)

młoda witaj spowrotem

oj dziewczyny ja to do wuceta chodze chyba raz na tydzień... albo moze 2 razy w tygodniu;-) a najlepsze że jak idę na 2 to bujam się na tym kiblu do przodu i do tyłu żeby jakoś lepiej poszło:sorry2::-p

melia ja tez wszędzie czuję mleczko .. ale jakoś mi się ten zapach jako tako podoba:-p
więc nie jest źle hehe

my też po spacerku ... ledwo doszłysmy na plac zabaw to zaszła czarna chmura!! no i się schowaliśmy w takim domku zabaw aż przeszło (po 5 minutach) i znów wyszło słońce i piekło.. no ale że było wsyztsko mokre to wrócilismy do domku i tyle ze spaceru :-)

idę piec ciasto bo jutro mam imieninki , bedą goście bedzie grill....
mam nadzieję że pogoda też będzie :-p

no włansie plany się zmieniły:sorry2:
dziś będzie ciasto i pizza...
a grill będzie w dzień dziecka bo jutro niestety znajomi będą do późna pracować , a dzisiaj grilla się nie da zrobić prze pogodę.. wiec bedziemy w dzień dziecka grillowac hehe
ale się cieszę :-)
a ciacho już się piecze więc musi być dzisiaj :-p

Witam się już domowo :) jupiiiiiiii

Ale i tak jestem troszke przerażona , Zuzia mi się kompletnie rozregulowała stała się lękliwa nie chce zasypiać krzyczy masakra jakas nawet nie zasnela w foteliku jak wracaliśmy
Mamuski czy któras miala doświadczenie z taka sytuacja helllpppp kiedy to minie

o kurcze ilonka na moje przytulaj, całuj, głaszcz, choćby cały czas żeby tylko czuła, że jesteście blisko, że jest bezpieczna, że jest już w domku. na pewno szybko będzie ok. uściski dla was kochane !

reklama
no właśnie nosimy mówimy do niej całujemy cuda wianki już oczka zamkniętne po chwili przebudza sie z płaczem :( do cyca na dłużej nie może sie przystawic bo nie może sie skupić ale mam nadzieje że z każdym dniem bedzie tylko lepiej
Napewno też dużó da jak ja sie wyspie a nie jak w szpitalu na tapczanie z mała razem co ona zajmowala 3/4 łózka bo za cholery w szpitalnym łóżeczku nie chciała spać wręcz darła mi się biedna wiec nie stresowałam dzidzi mojej kochanej
Mam nadzieje że szybko zapomni o tym pobycie i bedzie jak nasza dawna Zuzanka Sasanka że pokrzyczała jak mam nie zauważały że niunia głodna jest

Do góry