Żelka
Fanka BB :)
Dziewczyny tak jak uprzedzałam parę dni temu ... chciałabym Was prosić i Waszych partnerów czy mężów czy chłopaków o wzięcie udziału w badaniu mojego autorstwa. Badania są zupełnie anonimowe i ich wyniki znajdą się w mojej pracy magisterskiej 
Poniżej zamieszczam link do ankiety: Badanie K i M
Było by super, gdybyście namówiły do współpracy swoich chłopów. Wypełnienie ankiety zajmuje od 25 do 40min, troche długo ale badanie rozplanowałam tak, że można sobie robić przerwy (byleby nie wyłączać przeglądarki). W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem i jeśli będziecie chciały podzielę się wynikami
Poniżej zamieszczam link do ankiety: Badanie K i M
Było by super, gdybyście namówiły do współpracy swoich chłopów. Wypełnienie ankiety zajmuje od 25 do 40min, troche długo ale badanie rozplanowałam tak, że można sobie robić przerwy (byleby nie wyłączać przeglądarki). W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem i jeśli będziecie chciały podzielę się wynikami
Ostatnia edycja:

a w przerwach na meczyk przełączaliśmy. Nawet dali rade Nasi (w porównaniu do tego co było już z Naszą piłką) a na pewno będzie jeszcze lepiej.
Normalnie będę wyć jak bóbr 
Odkryłam go przez przypadek,jak podawałam jabluszko łyżeczką
Remik też go cmoka niesamowicie,więc mu smakuje :-) W ogóle to ja mam wrażenie,że mamy ząbka na wierzchu.Jak się obudzi,to pojeżdżę łyżeczką,może to już...