• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Kurcze ja tylko na sekundkę.

Mandrzejczuk słońce trzymaj się! W końcu będzie lepiej.

Dziewczyny z tego co wiem to chirurgów nie emitują. Ale ja sobie ściągam z sieci. To co skończyli na polsacie to był 5 sezon więc są jeszcze 3 do obejrzenia. Mnie też wciągnęło. I jeszcze ostry dużur...

Muszę uciekać po Kurczaczka mojego do przedszkola.

reklama
Witajcie,

u nas pogoda dzis zmienna na maxa, ale udało mi się wstrzelić pomiędzy deszcze i spacerek zaliczony. Zośka spała tylko 1/2 godzinki, jak to ona, i teraz marudzi mi za plecami:baffled: znów będzie problem z zaśnięciem..

Alex - ja, tak jak Jolek, pożyczam teraz nasze ciuszki znajomej, rodzi pod koniec listopada, a później mojej bratówce, więc jakoś poluźni się w mieszkaniu i ciuszki wrócą, jak będa potrzebne;-)

idę, bo Zośka marudzi...

Cześć!
Jestem dopiero teraz bo byłam z Kluskiem na budowie, fundamenty zalane, praca wre, do soboty jak dobrze pójdzie i nie będzie deszczu to będzie stan zero :-).
Dzisiaj u nas mega słonecznie, ale jest dość silny wiatr i nie wiedziałam jak ubrać Kluska, wzięłam jej bluzę bo bałam się tego wiatru, niby się nie spociła, więc chyba nie było jej za gorąco. Ale teraz zaszło słońce i chyba będzie padać:baffled:.

Żelka jak tylko skończę nadrabiać bb to biorę się ankietę. Młoda przed chwilą zasnęła więc powinnam zdążyć ją wypełnić.

A ja nie kupowałam jeszcze żadnego żelu na ząbkowanie. I póki co nie mam zamiaru bo u nas jakoś objawów nie widać. Co prawda jest full śliny bo zawsze ubranie oślinione+ matka ośliniona:-) i rączki non stop w buzi, ale to chyba norma.
Lepi ja też przepis na życie uwielbiam, ale wczoraj nie oglądałam, przegapiłam.

emikaa u nas jutro stuknie 17 tyg,więc już wiem od czego ten ryk wczoraj i dzisiaj....I jeszcze ten ząb... Aha najlepszego dla twojego 4-miesięcznego szkraba :***
jolek ja mam wrażenie,ze przebił,bo nawet łyżeczka o coś wyraźnie wadzi,ale nie stuka:confused:
Alex ja z kolei miałam sporo ciuszków od siostry córki,większość z nich pożyczyła Gabi i oddawałyśmy spowrotem. Teraz z tymi uniwersalnymi też robimy wymianę,ale nie ukrywam,że młodemu musze więcj podokupywać,bo to facet i sukienki mu nie założę. A to co podokupowałam odkładam u siebie i czekają,bo moj brat jeszcze nie ma,a może i siostra na drugie się zdecyduje...więc będziemy się wymieniać.Przecież takie szkraby to nie zniszczą tak ubrań jak już starszaki np. Moja Gabi jest na etapie darcia rajstop-nowe rajstopy są na raz i już dziurawe:tak:

no to moja córcia sobie pospała - aż pół godzinki:sorry2:

wchodzę do pokoju, bo słyszę miałczenie Zośki, patrzę, a ona leży w łóżeczku z bosymi stópkami... zdjęła skarpety i zadowolona ;)

Ostatnia edycja:
Lepidoptera- to nie zła z niej aparatka :-D

Mój przedszkolak już śpi :szok: ale tak jak wczoraj się spać poszło po 23 i wstać rano o 7 trzeba było to tak to jest :-D nawet go wykąpać nie zdążyłam bo dosłownie w biegu usnął Nam na skraju Naszego łóżka , może się obudzi jeszcze a jak nie to raniutko się umyjemy.
a Filipek już marudzi widać że śpiący także zaraz kąpiel i lulu i rodzice mają free time! :-D:-)

Dzięki dziewuszki za poświęcenie czasu! Ankieta jest przydługawa i pytanka się powtarzają bo musi być rzetelna metodologicznie a jest tam pare testów z których tylko kilka rzeczy mi potrzeba, ale respondent musi niestety wypełnić wsio :) dzięki za wytrwałość :*

Dla tych mamusiek które ją gdzieś przegapiły wysyłam linka Badanie K i M - nie trzeba się mocno skupiać nad odpowiedziami - pierwsza myśl najlepsza i jeśli się uda nakłonić partnera ... badanie zajmuje około 20 do 45 min ... z tego co widzę po statystykach. Jak wszystko skończe to zapodam Wam wyniki bo już widzę że będzie ciekawie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry