• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Wisienka zgadzaloby sie z tymi skokami rozwojowymi bo on akurat zaczal tak sie zachiwywac w tym okresie co wskazuje ten wykres ale jak ja tam patrzylam to co 2 miesiac skoki ja pierdziele miesiac marudzenia, miesiac ciszy i tak na zmiane...dzisiaj idziemy do pediatry niech go obejrzy i powie czy to skoki, czy zeby, czy jeszcze nie daj Boze cos innego...

u mnie pogoda tez do bani, zimno, wietrznie, ja ciagle chrypie, maly marudzi...

Witam:)
My z Jasiem sami zastaliśmy, Tata pojechał, Bąk śpi- marudny. Chyba pogoda daje mu się we znaki.
Jeszcze nie pada, wiec jak tylko wstanie ubieram go i na dwór:)
my nie wyspani, tzn. ja Jaś budził się w nocy co godzinę;/

żelka ankietę wczoraj wypełniłam, dłuuga była;))

witam sie i ja :)
u nas podobnie: zimno, pochmurno, deszczowo i niefajnie. moja córcia daje ostatnio popis i budzi sie w nocy na jedzenie 4-5 razy.. dzis było to 5...żeby nie było, że budzi si,e na chwilke, to ten piaty raz obudziła się o 4:15, zasypiając ponownie o 5:30. żeby nie było, że pospala dłużej... bo obudziła sie o 7:15. matko kochana cos sie jej znowu poprzestawiało. no chyba, że moje mleczko jakos mało tłuste i glodna jest biedaczka. eh czekam do tego 4 miesiąca i zaczynam sinlac na noc podawać, może pomoże.
na spacerek chętnie bym wyszła, bo wczoraj tez siedziałysmy w domku, ale targac wózek z piwnicy po to by zaraz go schować, bo leje to bez sensu ;/
co tam jeszcze... wczoraj byłam u fryzjera opitolić moje wypadające wlosy i ... musze iść do poprawki. nie dosyc, że ścięła inaczej niż chciałam- a miała zdjęcie przed sobą, to jeszcze krzywo. ciężkie mam dni ostatnio, oj ciężkie.

miłego dnia kobietki

reklama
Witam
Ja na chwilę,bo rzeczywiście mamy dziś kryzyz 17 tyg:wściekła/y:Mały krzyczy nie wiadomo czego...ehhh...:growl: U mnie tez zmino strasznie i deszczowo...brrr
jolek nie wiem:sorry:sama nie mogę tego określic...No ale może poczekamy z gratulacjami jak ząbek będzie bardziej widzialny:-p
Żelka ankietę wypełniłam...choć łatwo nie było:rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry