• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Persefona u nas ząb poszedł w 8 miesiącu i też nie było żadnych objawów. Stuknęłam przypadkiem łyżeczką a tu kolec wystaje ;-) Nigdy mnie nie ugryzła przez 2 lata karmienia.

A z tą 1 klasą liczę, że jednak zrezygnują z głupich pomysłów, co kadencja to inne bzdety wymyślają, może przez 7 lat się zmienić. Z mundurków zrezygnowali, teraz niech zamkną gimnazja:blink:

Odzywam się i ja, informując że u nas wszystko ok. Maja ślini się bardzo, może to zęby. Matiemu pierwszy ząbek wyszedł po 4 miesiącu. Jak na razie najlepszym gryzaczkiem okazał się Aventu stopień 1.
Mała nie lubi spać w dzień w domu, muszę jechać z Nią na spacer, tak więc nie mam kiedy zasiąść do kompa. Potem lekcje z Mateuszem i nie bardzo mam czas na kompa, chociaż nie ukrywać ciekawa jestem co tam u Was , jakie nowości wprowadzacie itp.
pozdrawiam

oj ale dzis spiacy dzien...
Nic mi sie nie chce:(
Zjadlam obiadek i chyba troszke sbie poleze.
mandrzejczuk wspolczuje nawrotu kolek.... A moze to sa skoki rozwojowe. Sprawdzalas sobie te okresy placzu z kalendarzem skokow rozwojowych? U nas kolek juz nie obserwuje czasem problem ze zrobieniem kupki (ale juz bardzo rzadko). Ale marudzenie a czasem nawet placz i krzyk... Ale przyzwyczailam sie juz do tego. Nadia taka chyba poprostu jest. Zauwazylam ze jak spedzam z nia maksymalnie duzo czasu i ciagle do niej mowie spiewam to jest duzo pogodniejsza. Ale wysysa ze mnie cala energie:)

wisienka to tak jak mój tymek:-) 99% czasu , energii i usmiechu mamusi= zadowolony Pan Tymon:-)

mandrzejczuk współczuje kolek i wcale sie nie dziwie, że nie spieszysz się z drugim. a tesciowa może miec swoje poglądy ale to Ty masz nie przespane noce i zarwane dni więc decyzja nalezy li i wyłącznie do was.

ja dzis duzo czasu nie mam bo mam wizytancję teściowej więc wiecie;-) mieszkanko musi lsnic:-D

Witam się. Młody śpi więc mam chwilkę dla Was..Miałam zajżeć wcześniej ale neta nie było:/ potem się Igorito obudził i już komp poszedł w odstawkę.

Żelka od razu było pisać ,że tak długo trwa wypełnienie ankiety...Myślałam,że to jakaś pięciominutówka i ..ugrzęzłam do 00:30 przed kompem :P

Mandrzejczuk współczuję kolek..Morze jednak ząbkowanie przejdzie spokojnie..tego Wam życzę :tak:

Adiaps ja mam część ciuszków pożyczonych więc oddaję spowrotem, a te które były moje oddałam ostatnio znajomej bo niedługo rodzi!

Marzena no właśnie, gdzie oglądasz CHIRURGÓW?? Ostatnio na poltasie emitowali, wciągnęłam się i kurde już nie dają!

Matusia witaj

Persefona daj znak czy ząbek się pojawił.

Dariaa chyba się będziesz z nami nagrodami dzielić :-p

Ostatnia edycja:
reklama
U nas przed zasnieciem maly tez starsznie placze, nawet cycyuch go nie uspokaja.
widzę,że to taki okres....u nas tez od tygodnia szczegolnie przed zasnieciem jest placz, a raczej właśnie pisk...jak wczesniej po kapaniu,jedzonku,kladło się go i usypiał, tak teraz dopoki sie go nie uspokoi na rekach ma atak histerii prawie że...i po wielkim lamencie dopiero zasypia

ale wlasnie znalazlam te skoki rozwojowe http://parenting.pl/noworodki-i-niemowlaki/2063-skoki-rozwojowe-1-rok-zycia.html, i jakby sie zgadzalo , mamy 17 tydzień ( piorun !!!) :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry