Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wsumie nie szukalam ale pamietam jak z moim bratem bylo do kazdego rodzaju smaku sie przyzwyczajal rekawiczki sciagal. Zobacze moze zima mi sie uda. Ona tylko do spania bierze wiec chociaz ten plus moj brat non stop mial.
jolek no co, rano pisałam do ortopedy maszerujemy jutro na 11.20.Dzisiaj w robocie byłam, a teraz pracuję w domu
jak tam pogoda nad morzem? bo u nas było dzisiaj bardzo ładnie
p.s skupiam sie właśnie nad licytacją kiecki na alledrogo
Ha ha uśmiałam się trochę - dzięki kochane :*
a zdrówko hmm lepiej ale w ciągu dnia bo z rana jakoś tak dziwnie się czuje ...
Karolqa- to ładny opór stawiał brat mam nadzieję że Zuzią nie będzie tak źle- , ale powiem Ci że moja siostrzenica dodatkowo jeszcze za ucho się trzymała tak jakby dzwoniła ale wyrosła z tego Hope- ojj ładne ładne szkoda że nie mam parapetów w kuchni Lepidoptera-j a tam dokładnie nie wiem jak to jest z tym zgryzem ale może warto zaufać większości nie martw się :*
eee nie wiem Joluś nie wiem ale spoko loko damy radę kurczę coś mi się porobiło i cały czas mam na dolę szybką odpowiedź i wkurza mnie to! ehh idę plusiu plusiu ;p
Jestem Kamcia- kotek poratuj ! co mi się porobiło! plissss i kurczę co to za Vi ? gdzie zniknęła Kamcia ? i zmiana avatarka hmmm ? :* Jaipur- ehhh szkoda kiecki pewnie była boska :-) Jolek- ojj tam połamał to niech teraz odkupuje ;-)
a My coraz bliżej Naszej 5 rocznicy Ślubu :-):-):-)
Futrzaczku moja Nadia za uszy się trzyma głównie za jedno ale jak ją kładę spać to za oba się trzyma. Mój szwagier tak miał i wszyscy mówią że to po nim po mojej siostrze za to marszczy nos. Jolek szkoda grilla ale jes okazja aby cię wieczorem przeprosił
My dzisiaj byłyśmy u kupmeli i Nadia dostała od cioci zjeżdżalnie do ogródka po jej synku który już wyrósł. No i teraz ma własna prywatna i nie musi się gówniarzeria na placu zabaw przejmowac.