pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jestem umowiona na dzis do ginekologa a tu ... chyba okres dostałam!! Mozliwe ze juz tak szybko?? (pokarm w piersiach tez jeszcze mam)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to by dopiero rwało.Zaznaczam ,że wszystkie trzy porody były koszmarne,a teraz ten był okropny bo krocze chronione(czyli poród przeciągnięty )a i tak ciąć trzeba było.Gdybym miała rodzić jeszcze raz(już z racji wieku raczej nie zamierzam) to tylko sn jest to bolesne,potem też jakiś czas boli ale tak to być powinno ,a CC to jest ratunek dla matki i dziecka ,a nie coś co sobie można wybrać i tyle.W mojej rodzinie kobiety mają długie i bardzo bolesne porody.Teraz dzięki medycynie przynajmniej czas się trochę skrócił.
Dzis byla u fryzjera i na malym spacerku z Frankiem a teraz szybko obiad,pranie itp
Co do pepka dziewczyny maja racej to nie boli,a zaraz pewnie odpadnie, tak u nas bylo,najpierw trzymal sie na jednej nitce a potem w nocy odpadl

Zanim go nakarmilam przebralam pieluche,nakarmilam to byla 1.30.Potem pobudka o 4, a potem cos maly caly czas stekal a ja nie moglam spac troche przysypialam i sie budzilam,o 7 wzielam go do lozka.Potem wstalam Misie uczesac i tak juz nie spie od 7
Dzis pewnie padne razem z malym,albo sie jeszcze zdrzemne popoludniu