pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a na ile os chcesz chrzciny robic ,ze ci nie starczy?? ja na 12 osób zapłaciłąm w knajpie nie całe 900zł a jedzenia bylo full!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.U nas też chcę w lokalu zrobić i tak jak u Pieszczoszki tak na 12 osób tzn chrzestni i najbliższa rodzina.I myślę,że i mniej mi pójdzie kasy bo u nas msza chrzcielna o 15:30 ,a po niej to takie małe przyjątko .I też myślę w sierpniu bo synowa jeszcze nie urodziła i w lipcu byłoby za wcześnie ,a im starsze dziecko tym gorzej może znieść ceremonię bo maluszek jeszcze akurat może prześpiFlaurka czucie wraca powolutku- nery zostały poprzecinane i trochę to potrwa zanim się zregenerują. Ja jestem 3,5 tygodnia po cc i jeszcze jest odrętwiały. Położna mówiła, że to normalne i potrzeba na to czasu.
Co do pępka to myślę, że raczej nie boli bo kikut pępowiny nie jest unerwiony. I jeśli wisi na włosku to za momencik odpadnie. U nas było tak, że obudziłam się na nocne karmienie i przewijanie- zdejmuję bodziaka- pępek jest a za kilka sekund patrzę- nie ma. A też wisiał na włosku.
Pieszczoszka, Kingutek- pewnie, że dużo zależy od doświadczeń kobiety. Jeśli poród sn był ciężki to będą chciały cc. Ja chciałam sn, wyszło cc i nie miałam na to wpływu. Niby szybko doszłam do siebie ale to mimo wszystko była operacja. Najważniejsze jest jednak to, że Ula urodziła się zdrowa. Wiem też, że przy kolejnym dziecku jeśli będzie taka możliwość to chciałabym rodzić naturalnie. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.

A ja trzypak kupiłam