Tynka5
Fanka BB :)
Witam się z Wami po długiej nieobecności.
U nas niestety nie obyło się bez problemów.Mały złapał zapalenie oskrzeli i wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu:-
-
-(.Zupełnie nie wiem skąd mu się to wzięło

. No ale już jest dobrze, tylko teraz jak słyszę kaszel to cała jestem w strachu.
Anik co do wagi to nie wiem ile powinno dziecko przybierać, natomiast powiem Ci tak mój zjada najpierw trochę z piersi( niewiele może z 20), następnie 120 mm i to mu mało. Po jedzeniu drze się i szuka jak by był nie wiadomo jaki głodny
.
U nas niestety nie obyło się bez problemów.Mały złapał zapalenie oskrzeli i wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu:-

. No ale już jest dobrze, tylko teraz jak słyszę kaszel to cała jestem w strachu.Anik co do wagi to nie wiem ile powinno dziecko przybierać, natomiast powiem Ci tak mój zjada najpierw trochę z piersi( niewiele może z 20), następnie 120 mm i to mu mało. Po jedzeniu drze się i szuka jak by był nie wiadomo jaki głodny
.
mam go oszukiwać herbatką... przy czym stwierdziła, że koperkowa powoduje luźne stolce... może się nie znam, ale od zawsze był "koperek na wiaterek" więc od jutra w ruch idzie herbatka koperkowa z Hippa. Generalnie, chyba po weekendzie wybiorę się do naszego pediatry. Póki co zmieniłam Krzysiowi mleko, z Nan Pro 1 na Bebiko... może mleko mu nie odpowiada, stąd kolki...??
a ogolnie mi polozna pow ze na lepsze kupki to przepajac przegotowana woda jak by co ;-) a no i jest jeszcze z hippa herbatka na lepsze trawienie ;-)
spała od 22 do 23:30.Poźniej usneła o 0:00 i spała do 3:00 i teraz juz nie spi ... a ja ledwo na oczy widze...
Mojej znajomej podczas montażu pękła i miała później problemy z reklamacją, więc wolałam nie ryzykować. A na te Wasze przytulanki to nie za wcześnie? Ja się odważyłam po 5 tygodniach, ale póki co tylko raz, bo już 2 dni miałam spokój z krwawieniami a po seksie zaczęło się od nowa:-(