Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doskonale rozumiem wszystkie podkurzone, zmeczone i watpiace, bo sama tez miewam takie momenty a potem sila wraca nie wiadomo skad i tak sie ten interes kreci ;-) Najciezej jest, jak maz wyjezdza sluzbowo na 36godzin - jednak takie odciazenie mnie z malym przez niego chocby na godzine jest wiele warte. Dzis ciezka noc, bo zafundowalam mojemu kochaniu kolkowa noc swoim lakomstwem
Na szczescie go te kolki nie bolaly ale szamotal sie dwie godziny (z przerwami), w dzien powtorka. U nas w ogrodku jest wieeeeeelka czeresnia i w tym roku obrodzila jak szalona, no i ja sie napchalam czeresniami do oporu
Wyrodna matka 

potem spacer i teraz lobuz sobie lula.
Mam takie nosidelko na szelkach ale tez do nie uzywam, moze jak ALi jeszcze podrosnie
Zobaczymy...Flaurka mogłabyś mi opisać gdzie dzidzia ma krostki i jak wygladają? Ja wczoraj bylam u pediatry ale stwierdziła ze to potowki ale na twarzy sama juz nie wiedziała. Kazała malego w krochmalu kompac i sypac maka ziemniaczana. Czytalam ze skaza to wystepuje taki strupek miedzy brwiami i on ma cos takiego. Nie wiem czy mam odstawiac to mleko itp czy nie