reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny doczytałam- i życzę wszystkim maluszkom zdrówka, mamusiom przespanych nocy i odpoczynku i co kto jeszcze potrzebuje :-)

My znowu dzień poza domem. W ogrodzie botanicznym piękna jesień. Później wrzucę zdjęcie na zamknięty.

suzi kochana, współczuję :* mam nadzieję, że Aliemu przejdzie szybko wkurzanie mamusi :(

pieszczoszka - tak, ja dostałam... maila, że się nie załapałam i bardzo im przykro :-D:-D

czarnula - mojemu wokół ust to potówki wyszły :zawstydzona/y:

Przetestowałam tą butelkę aventu nową co wysłali.
Super kształt-butelki i smoczka.Laura tolerowała do mleka tylko lovi.Innych nie chciała .Dziś dałam jej tą butelke aventu i piła :) szkoda,że ma pojemność 125ml . W przyszłości skuszę się na taką ale większą.

myslalam ,że kazdy taka butelke dostanie:( szkoda,że nie dostałyście bo na prawde bardzo fajna jest...

Ale wstyd!! byłam dziś na spacerze w krótkich spodenkach...
Nie mam ani jednej pary spodni długich w które wejde.. i kasy na nowe tez nie :(

suzi - znam ten ból - mam nadzieję, że dzisiejszą noc prześpisz, choć połowę. podobno po chrzcie dziecko staje się spokojne, więc byle do chrzcin i wierz w to mocno;p

pieszczoszka - no to grubsze rajtki, kozaczki i jakoś prześmigasz:) jak masz jakąś tunikę to można ubrać do rajstop bez spodni, ew, jakieś leginsy:) dasz radę!

przespacerowaliśmy się, umyłam połowę okien, Misiek je uszczelnił i jeszcze tylko kilka plus drzwi i z głowy. wyprałam i wygoliłam (taa, maszynką do golenia) Nutelkową matę i wygląda jak nowa!:) do tego pluszaki, bo miały wszystkie kończyny wycyckane. oczywiście prania się uzbierała niezła kupka, ale jakoś mi się nie chce prasować;p

i się wkurzyłam - prosiłam babkę żeby dorzuciła do pieca skoro pali liście, bo będę kąpać Hanię, a tu grzejniki letnie:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry