• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Flaurka no i może właśnie dzięki temu "miętszemu" ustnikowi Olisiowi przypasował niekapek:tak: a i jak tak czytam o tym jakie masz podejście do porządku w domu to tak jak bym o sobie czytała:-p S się śmieje że zagięła bym Perfekcyjną Panią Domu na teście białej rękawiczki nawet jak by tu wlazła bez zapowiedzi hehe:-D
DrAsia ja z Grunwaldu:-) a Ty?
Ja na swego chłopa narzekać też nie mogę i posprząta i zajmie się mały (bez proszenia go o to) itd ale już kiedyś pisałam że dobry egzemplarz mi się trafił:tak:

reklama
Witam wieczornie :)

kugela najlepszego dla synka :)

suse dla Was gratulacje a dla dzieciaków buziaki :)

annte super,że u Was wszystko w porządku. Mam nadzieje,że tak już pozostanie (zwłaszcza w małżeństwie)

Ja chyba też musze zakupić jakiś inny niekapek,mam taki mały z twardym dziubkiem z tt ale nie chce z niego pić, moze też z miętkim z aventu by mu bardziej pasował,zobaczymy. Bo on przegina z tym nie piciem niczego.

Co do facetów to ja na swojego to mam powody aby ponarzekać ale po co i tak to niczego nie zmieni. Całymi dniami pracuje,w domu pomaga tyle co nic,wynosi tylko śmieci i raz na jakiś czas (rzadko bardzo) pomyje naczynia i tyle. No czasem zajmie się dzieciakami ale np wyjście z nimi na spacer to już przekracza jego możliwości. Jak jest wieczorem w domu (zazwyczaj 2 razy w tyg jak ma wolne) to wtedy kąpię Młodą,raz w tyg ja wybywam na zakupy,nie spiesząc się przy tym to siedzi z nimi i tyle. Ja już przywykłam do takiego stanu rzeczy.

Dzień dobry dziewczęta. Wyspane? Ja chyba tak. 2 karmienia, jedno usypianie bo był krzyk i płacz przez sen i od 5 z minutami wiszenie na cycu. Ale nie jest źle. Planów ambitnych na dzisiaj brak. Zobaczymy jak odstawię dziecię do żłobka na ile dzisiaj zostanie. Wczoraj była 6 godzin i dała radę to może dzisiaj też tyle zostanie. Wtedy ja mogłabym poczynić jakieś prace domowe. Może nawet pomyłabym okna. No nie będę teraz gdybać. Poczekam z planami do 9.

Buziam wszystkie mocno i odezwę się później.

dzien dobry! u nas nocka super! Maly spal od 19.55 do 7 z jedna przerwa na karmienie o 2.10. takiego Stasia uwielbiam :)
mam dzis meza w domku wiec idziemy zjesc wspolne sniadanko :)
milego dnia i do pozniej :*

reklama
witajcie! u nas noc ciezka, wiec mam nadzieje ze Ola w dzien pośpi chociaz troszka i ja odpoczne bo ostatnio jakos ciezko mi sie ze wszystkim ogarnac, nawet na bb i fb mało jestem, albo wejde na chwile poczytac i zaraz musze wychodzic bo Ola piszczy. Przepraszam Was ale teraz nie mam weny na doczytanie, może troche pozniej spróbuje nadrobic wcxzorajszy dzien.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry