reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

azula - poczekaj, poczekaj, jak w PL wprowadza euro to zrozumiesz, ze nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej ;-)

reklama
Bea,to szykuj miejsce...ide mieszkac do Ciebie :-pRimini,a nie bylo lepszych miejsc?Polecam Toskanie ew.Calabrie
Azula to jeden z powodow dla ktorych sie bede zapierala by do PL nie wrocic,ale przynajmniej jest darmowa sluzba zdrowia u Was...dlatego ja nie chodze na wiekszosc badan lub je odkladam,bo mnie nie stac - same badani krwi mnie kosztowaly 45e,a ze mam "dodatek",to nie musialam placic 95e czyli pelnej sumy.
Ok uciekam,bo trzeba sie za dzieciaki zabrac,Leo jeczy dusza,mnie juz dzis z rownowagi powoli wyprowadza...za chwile go wycaluje i wysciskam ;-):-)

Dobrej nocy!!!

Dusia przykro mi z powodu pracy męża,ale głowa do góry,ma dużo czasu na pewno coś nowego znajdzie. A może nawet coś lepszego :)

tynka lot z dzieckiem nie jest taki zły,jak Nati miała 3 miesiące to jechaliśmy do PL autem,potem lecieliśmy jak miała pół roku,rok i ponad 1,5 ten ostatni raz to już z Adaśkiem lecieliśmy-on miał lekko ponad 3 miesiące. To tylko 2 godz,dasz radę. I tak jak bea napisała-coś do picia dla malucha na moment startu i lądowania coby bardzo się uszy nie zatkały i będzie dobrze :)

Natalka - z całego serca życzę córeczki!! dobrze, że mąż się cieszy - wiem jakie to ważne i pomaga się pogodzić z tym faktem;-) już niedługo będziesz się cieszyć jakby to było zaplanowane dziecko:) i ile radości Cię w życiu czeka:)

Dusia - Kochanie, gorące kciuki za znalezienie pracy, mężowi się uda i ma czas na szukanie, bo zwolnienie z dnia na dzień dopiero by było nieszczęściem. no i zdążycie się przygotować, odłożyć coś kasy w razie "w". będzie dobrze! może nawet fajniejszą i lepiej opłacalną pracę znajdzie? kto wie :) uszy do góry!

Fiore - a co Wy z tym Londynem? na stałe? w sensie za pracą i lepszymi czasami?

wkurzyła mnie teściowa, ale to jak ochłonę i Misiek pójdzie spac, bo tu kuka co chwilę..

hehehe, kocham jezyk prawniczy: pozamalzenski seks w miejscu publicznym w Zjednoczonych Emiratach Arabskich nazywa sie "naruszenie honoru za zgodą" (Oli przysnal i czytam serwis informacyjny) :-D:-D:-D

WITAJCIE! przepraszam ze tylko tak o mnie ale ostatnio jakos czasu brak na pisanie wiec tylko czasami cos podczytałam chwile i wychodziłam z bb.
Chciałam napisac ze rozchorowalismy sie, najpierw 2 dni temu męza chwyciło przeziębienie i dziś cały dzien lezy w łóżku a teraz mnie cos chwyta bo od popołudnia gardło mnie boli i coraz gorzej sie czuje. Na ta chwile ola zdrowa, zobaczymy co bedzie, mam nadzieje ze nic jej nie bedzie. W razie czego gdyby sie w weekend rozłożyła co moge jej podac na przeziebienie? z przeciwwbólowych w domu to mam eferalgan w czopkach i do nosa nasivin, a codziennie podaje jej wit c

natalkaaa gratuluje dzidzi i lekkiego porodu

Olisiaa to zalezy co ja bedzie meczyc jesli tylko katar to Nasivin ,maść majerankowa i wiadomo odciaganie glutków a jesli gorączka juz mocna to ja mam nurofen(przeciwgorączkowe, przeciwbólowe, przeciwzapalne ) w syropku pod ręka ale wtedy bym sie juz udała do lekarza zawsze mozecie podjechac na ip jak by juz mocno byla chora .... no oby nie przeszło na Oleńke :*** zdrówka dla Was :**** na gardło wiem ze dziewczyny piskaly tantum verde dzieciaczkom. A ja jak mały mial katar to kupilam Tatum protect do piskania i odciagania i lepiej mi sie sprawdzil niz zwykla woda morska i nasivin :dry:

Bry ;-) Ja dalej jestem w czarnej d...:angry: w domu syf nieziemski i konca nie widać :baffled:

As współczuję przeżyć :*:*:* i uściskaj mocno Kubolka :*
Dusia mąż znajdzie lepszą prace :* &&&&&& Będzie dobrze! przecież musi być!
Fiore na stałe do Anglii?
Kugela mogę zapytać ile masz lat?:sorry2:
Natalka super wiadomość! :* i muszę przyznac ze mnie w dołku ścisnęło jak przeczytałam :zawstydzona/y: Hmmm, czyżby zazdrość:confused::zawstydzona/y:
Pieszczoszka mam nadzieje że juz wszystko ok z Lalą :* uściskaj Ja mocno ;-)
I powiedz mi Laura miała robione badania z krwi? na alergie czyli Ige całkowite oraz specyficzne?
Flaurka jak tam dystrybucja mleczna?
Katasza ja mysle ze nikt nie ma za zle ze Uleńka chodzi do żłobka:tak: bo przeciez jak sama piszesz jest wiele żłobków i jest wiele rodziców...u mnie w rodzinie wszystkie dzieci sa żłobkowe i przedszkolne, sklonna nawet jestem powiedzieć że wyszło im to na dobre :tak:
Jezu i co dalej? Komu? No ale co sie dziwić, własnie wróciłam ze sklepu(zaraz obok domu), M chciał czekoladę...ubrałam sie, posżłam i stanełam jak głupia bo!!! Zapomnialam po co poszłam :zawstydzona/y::wściekła/y: no i wrociłam z niczym: Errr:
Mocno buziam :*

reklama
dzieki natalka1704 mam masc majerankowa bo u mnie to podstawa :) no i tantum werde to wiem bo juz raz jej dawałam. dzieki za nazwe tego preparatu do noska-jak nasivin sie nie sprawdzi to pewnie to kupie
Boje sie ze wszyscy bedziemy leżec w łóżku. Maz ma temperature i jest jak "trup" a ja powoli tak samo zaczynam sie czuc

Do góry