reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny. Znowu musiałam nadrabiać zaległości bo wczoraj wybyłam do mojej babci z Ulą, potem zahaczyłyśmy jeszcze o moich rodziców i w domu byłam po 18. No i weny na pisanie brak ale może się ogarnę. Na dzisiaj plany ambitne bo muszę jakiś obiad wykombinować. A właśnie, że nie. Jak to napisałam, to mnie oświeciło, że dla męża mam gulasz z serc a ja sobie jajko sadzone zrobię. Wobec tego obiad z głowy. Kolejnym ambitnym planem jest odgruzowanie pokoju i doprowadzenie go do przedświątecznego stanu. Ciekawe czy mi się uda ;-) No i jakiś spacer zaliczymy skoro się szpital w domu skończył.

Miłego dzionka wszystkim życzę, a wczorajszym "minijubilatom" przesyłam buziaczki.

reklama
suzi - nie wierz, że jestem niepokonana, mam dni, że myślę się powiesić;p

pralka? patrzyłam na masę bajerów i wiecie co? używam tego samego programu, na 60 st. i 1000 obr. czasem włączę ręczniki na 90, albo Miśkowe łachy robocze. fajny jest program 15 minutowy, ale nadaje się do Haniowych niepoplamionych ubranek, albo do LEKKO przypoconych koszulek w lecie. mam indesit i od przeszło 2 lat nic mu się nie dzieje.

noc o niebo lepsza, ale daleko od ideału, przynajmniej ominęły mnie atrakcje żołądkowe.. już się lepiej czuję, ale jak o 7 pomyślałam, że trzeba wstać odprowadzić Bartka w ten paskudny mróz i wiatr to.. zrezygnowałam. pałałam jeszcze nadzieją, że może Nutka się zdrzemnie, ale nic z tego - kupa i do salonu. chwilę temu wstał Barti i pyta taki zaspany:
-"mamo, czemu ty zawsze wstajesz jak jest ciemno?"
-pokazuję na Hanię i mówię "to jest powód" a on myśli i mówi:
-"to musisz włożyć jej smoczek i wracać do łóżka"
taa, żeby to było takie proste..

jeanta - witamy :) co u Was słychać?

Witam sie i ja.
Powodzenia potrzebujacym i Jeanet witaj ponownie!
Humor ciut lepszy,bo jestem na "koktajlu",a ma w sobie srodek relkasujacy :-p O wizycie u pediatry napisze na odpowiednim watku.
Przepraszam,ze tyle ostatnio,albo inaczej...tyle zawsze sie zale,narzekami wogole.Nie wiem co sie ze mna dzieje,chyba naprawde zwale to na hormony i kawe.@ brak,kregoslup ciut mniej bolesny,dzieci mi jeszcze spia (Leo wstal o 6 na kupe,15min zabaw i polegl ponownie)...o spaly.Wlasnie V sie budzi i slysze,ze Leo sie...taak wstali.Spiesze sie,z napisaniem.Prosze o przeslanie pozytywnuch mysli,niech mi sie humor poprawi,bo nawet S wczoraj powiedzial,ze zaczynam byc strasznie nieprzyjemna :zawstydzona/y: ma racje,trzeba to powiedziec.
CZARNA &&& :* :*

hej majóweczki :-)
Fiore moc pozytywnych myśli ci sle ;-)

jeanta witaj ponownie ;-)byliscie na wczasach z mała ??? zazdraszczam :-) córeczka sliczna :-)

noooo a u nas.....nic ciekawego ....:-p nocka ok ,śnieg na dworze jest, i to by bylo na tyle...ide sie chwile pobawic z młodym :-) i niedlugo polozyc go na drzemke:-)

milego dzionka :****

Ok,napisalam na odpowiednim watku,Leo nakarmiony,V wcina sniadanie,piec ladnie rozgrzewa salon,wiec "rzucam sie"kolo maluchow na dywan i ogladamy Madagascar (ostatnio parenascie filmow do domu mi dotarlo za rozne uzbierany punkty w konkursach i kupony znizkowe...w tym wczoraj trylogia Madagascaru,wlacznie z ostatnim :-)).
Milego poranka!

witajcie
noc srednia, ale w miare sie wyspalam. dzis mam zamiar robic domek z piernika, zobaczymy jak to wyjdzie bo mam jeszcze klientke na 14.00
jeanta miło cie znów usłyszec. córunie masz cudowna
zanetaa ja tez mam pralke indesit i tez mam program 15minutowy. Jestem zadowolona z niej, uzytkuje ja jakies 3 lata
fiore &&&&

jeanta twoja Nela ma złotą bransoletkę???
Pytam bo coś zauważyłam na rączce.
Laura dostała złotą bransoletkę z imieniem i datą urodzenia ale jeszcze troszeczkę jest za duża. Zauwazylam,że za granicą jest to bardzo popularne.Jak zajmowałam się dziećmi w Irlandii wiele z nich miało bransoletki właśnie z datą i imieniem.Ciekawe kiedy Lauruni będzie pasowała na rączke... bo babcia nie moze sie doczekać heeh bo to prezent od niej:) miał pasować jak jej dawała czyli jak miała jakieś 2 mies no ale niestety heh

Laura poszła spać kilka min po 0:00 -świetnie !

Dziś musze iść w końcu zrobić to zdjęcie panoramiczne a jutro kanałowe łeeeee ;(

Witajcie, ja dziś mam bardzo zalatany dzień, najpierw będę się doprowadzać do stanu używalności czyli fryzjer:-) potem na 16:50 na szczepienie więc pewnie zajrzę do Was dopiero wieczorem:-)
Fiore super że dzieciaczki tak zdrowo rosną:-) Miłego oglądania filmów:-)
Jeanta witaj ponownie:-)
Pieszczoszka współczuje nocki i jutrzejszego kanałowego, będzie ok trzymam kciuki:-)
Zanetta Bartuś ma niesamowite teksty, takie mądre:-)
Olissia powodzenia w pieczeniu, ja to jestem beztalencie kulinarne:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, zdrówka i uśmiechu, a i ja proszę o kciuki za szczepienie:-)( taka mała prywata)
Miłego dzionka dziewczyny:-)

Jeanta fajnie ,że znów jesteś na bb .Mała kochaniutka:-).Pieszczoszka widziałam fotę Laury z wczoraj.Ja rozumiem,że macie jeden pokój ale do spania to trzeba jednak minimum warunków może skróć własną aktywność do 22-giej ?.Ona nie jest urobionym po pachy drwalem który zaśnie gdzie usiądzie.Może w tym tkwi problem.No rób te zdjęcia i lecz zębiska Tobie i pozostałym w potrzebie mocne &&.Ja miałam myć okna może pomyję w jednym pokoju (poddasze) tam mniej sypie bo u nas pada śnieg,a do świąt już wcale nie tak daleko

reklama
azula ona chodziła spać mi o 20:00 a od dwóch dni wlasnie o 0:00 a to przez to ,że od tych dwóch dni śpi mi w dzień 2 h !! a zawsze spała po 30 min! i te 2h drzemki robi właśnie od mniej wiecej 17 do 19 wiec pewnie temu chodzi teraz tak pozno spac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry