reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Czesc dziewczyny !!
Ale sie zezloscilam bo napisalam sie i mi skasowalo posta:wściekła/y:
Teraz juz nie wiem co ktorej pisac wiec sorki jak kogos pomine.
Fiore ja bede kupowala bramki na schody mam nadzieje ze sie sprawdzi. Powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka.
Pieszczoszka udanego poszukiwania sukni.
Kasiula ja uzywam butelek TT , moj synus tez nie chcial pic butli na poczatku tylko jadl z lyzeczki kaszki , wiec kombinowalam z butelkami nakupowalam sie jak glupia roznych a przyczyna tkwila w mleku poprostu mu mleko nie odpowiadalo zmienilam mleko i mlody pije z buteli co kupilam jeszcze jak bylam w ciazy:D
Zaneta Ty to masz wesole zycie.
Katasza powodzenia w pracy.
Juz wiecej nie pamietam co komu mialam napisac wiec sorki
U nas weekend minol bardzo szybko i do tego z malym remoncikiem , maz wymienial okna w sypialni i lazience.
Moja corcia ma katar i jak smarka nosa to Jasko sie tak chochra ze szok. Wasze dzieci tez sie smieja jak smarkacie??
Mlody usnol to pedze poprasowac.
Buziaki zaległe i obecne dla malych solenizantow.
Zdrowka dla chorowitkow

No tak Amelianka ma małą główkę nosi czapki 39-40 cm pomiar w styczniu ale ona po mnie ma nieduży łeb:-).i jest drobna:tak:to już chyba nie po mnie nic nie spadam z wagi ,a kto wie czy jakiś pokładów tłuszczu nie dogromadziłam.&& za tych w potrzebie.Majorka koniecznie fota z wyczynami małej:tak:.Ja wcale się nie spieszę by mój mały człowiek demolka zaczął się przemieszczać zbyt szybko niech siedzi na doopie co najmniej jeszcze 3 miechy:-).Bo kto ją ogarnie.Stara matka:eek:,a ona co w zasięgu łapek to zdemolowane :crazy:zerzarty (no prawie )rachunek ,potargana książka itp:szok: Yolanta co twój krasnal czyta:eek:;-)?

reklama
Do góry