Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witanko dla wszystkich.
U nas nocka taka sobie ,bo do 4,30 wybudzała się bardzo często i płakała przez sen .
O 4,30 poszła mega kupa po same pachy i dziecię zaraz po "oporządzeniu" mi zasnęło i śpi do tej pory .W ogólnym bilansie jest dobrze ,bo się wyspałam.
katasza admin napisał,że już nie masz ostrzeżenia.
Laura poszła spać o 23:30 i budziła się 2 razy a całkiem wstała po 7:00
Jak ona w nocy sie przekręca masakra.. śpi na plecach,później na boku no i na brzuchu..
Dziś mam wizyte u dentysty ale nic z tego.. tak kaszle ,że masakra!!!
Witam
My choinki jeszcze nie mamy!! Ja jak Fiore ciągle mam wrażenie, że do świąt to jeszcze tyyyle czasu... A tu zonk
Dusia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę)) My niestety do świąt się nie wyrobimy, ale sylwestra to już zrobimy u siebie
Kochane u nas to nawet przedszkola nie ma, a co dopiero żłobka....
ja wygrałam książkę niedole cnoty za 4zł ale dalej mi nie doszła
Też bym poczytała tego greya!! ale musze dorwać książkę bo na kompie to nie chciało by mi sie czytać..
faktycznie cisza dzis na bb
Nocka z jednym karmieniem o 3 ale mlody cos bardzo niespokojnie spal , rzucal sie na wyrku spal w tak przedziwnych pozach. Teraz mlody bawi sie na macie a mamusia mysli nad potrawami na wigilie bo jutro trzeba wszystko kupic.Dzis bedziemy robic z corcia pierniczki mam nadzieje ze wyjda.
Fifka ostatnio pilnuje Jaska jak cos je , czeka kiedy mu spadnie jedzonko. Powiem Wam co fifka zrobila, Jasiek siedzial na macie sie bawil a fifka przytargala mu swoja kosc nawet nie zauwazylam kiedy a Jasiek ta kosc do buzi i ja gryzie .
Duzo zdrowka chorujacym
Kciuki za potrzebujace