reklama

Maj 2012

Hej :)

Martusia - noo mnie te same momenty wkurzają... ponadto trafia mnie, jak osiąga orgazm w dwie minuty - od pierwszego razu :confused: no chyba nie :-p:-p

Krzysio śpi, ja ogarnęłam z grubsza salon, jutro kurze zetrę (bo już by wypadało), odkurzę (też by wypadało) i choinkę ubierzemy. Nie wiem, co zrobić na Wigilię tak do końca... Nie dostałam nigdzie mandarynek w puszcze - więc śledzi nie będzie :wściekła/y: Jutro jeszcze poszukam, może gdzieś tu lokalnie będą :baffled: Jutro jeszcze chciałabym kapustkę zrobić...

Ale za to w Biedronce kupiłam Krzysiowi śliczny dywanik :rofl2:

reklama
oczywiscie, pieszczoszka, ze nasz nie spi, ba, piszczy wlasnie z calych sil, ciekawe, czy sasiedzi go slysza - na zdrowy rozsadek powinni i to wszyscy w okolicy :sorry2:

25 karpi, ja sobie tego nie wyobrazam... Ile godzi to sie przyrzadza????? :szok::-D

Ja zniose to rumienienie sie (sa kobiety, ktore tak maja, choc to rzadkie zjawisko), nawet przygryzanie wargi zniose ale miec orgazm za kazdym razem na zawolanie (powiedzial dojdz dla mnie i juz doszlam, hehem) to by nawet nadpobudliwy facet nie dal rady a co dopiero kobieta :-p

Ja tez lubie cieplo :) wole sie rozebrac niz ubierac :) nasza mala juz spi od godz 7 jak zwykle :) zakupy swiateczne zrobione!!! Caly dzien w korkach :/ ehhh!
Ile bym dala zeby troche sniegu spadlo :( na te swieta :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry