reklama

Maj 2012

reklama
azula czemu nie doczytałaś książki niedole cnoty?? wspominałaś coś kiedyś na ten temat..
( ja przeczytałam jakieś 30 stron i strasznie ciężko mi sie to czyta ;/ )

Olisiaa a może po prostu zapytaj czego potrzebuje? Albo moze jakieś wyjście do kina lub spa?

Olisia my cały czas byliśmy na pepti bo Laura miała alergie na inne .Co mniej wiecej 3 tyg mieliśmy sprawdzać czy alergia minęła no i po ostatniej próbie nic sie nie działo więc alergia minęła :) z czego bardzo się ciesze :) więc jestem teraz na bebiko 2

jezeli chodzi o wyjscie do kina to mama nie lubi ale za to po internecie buszuje jak nie wiem, normalnie nałogowiec. o Komputerze i jakis plikach systemowych Wie o wiele wiecej niz ja, a liceum mialam informatyczne :D

zaneta dzieki za książkę

kasiula222
to niedrogo zapłaciłaś, bo ja w zeszłym roku za 3 wizyty zaplaciłam łacznie 550zł

Olisia my mamy zapchany kanalik od urodzenia. Stosuję masaże i pomaga. Trzeba uciskać oczko miedzy gałką a kącikiem 4x10 albo 10x4. I faktycznie pomaga ale każdy katar czy infekcja i akcja od nowa. Ja chodze do okulistki i Tobie też się radzę przejść. Tak od razu Was do szpitala nie skierują a lepiej miec pod kontrolą.

u nas też dzisiaj lalo ale zaliczyłysmy poranny spacer co by sę dziecko choć chwilę zdrzemnęlo. W południe posżłysmy po chlopaków do przedszkola a po południu do lekarza. Tak więc zmokłam jedynie 3 razy :/ uroczo.
Zuźka dostała krople z antybiotykiem na ropiejące oczka i fenistil zmaiast zyrteku, bo podejrzewam, ze to on jej nie daje spać. Kuba tak miał. W każdym razie od czego by nie było dzis leciusieńka poprawa. Widać światełko w tunelu.

Martusia - kilka razy, w dodatku z prezerwatywą, musiałabym mieć niesamowitego pecha żeby być 1% kiedy to zabezpieczenie zawodzi.. tak, tak... nazywają mnie szczęściarzem...

co do bólu cycków w ciąży - 2 razy miałam tą przyjemność, że już 2 tygodnie po zapłodnieniu nie mogłam ich dotknąć, a o zdejmowaniu stanika i matce grawitacji nie wspomnę..

prezenty? jeśli mama ma uwierzyć w prezent od męża to lepiej nich biżuteria będzie od niego:) to takie romantyczne;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry