Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja już nie wyrabiam gorączka w nocy kilka pobudek nie je ,a jak już zjadła to mnie tym w środku nocy obrzygała.Czy to jest normalne trwa to już 5 dzień ząbki pod palcami czuć jeden nawet widać dziąsełko zaognione.Sory ale nawet nie bardzo mam was czas doczytać.Z kościoła dziś rezygnuję M w pracy ,a ja z gąsienicą -córuś nie pójdę było nie było grypa szaleje ,a ona jednak osłabiona
&& za potrzebujące mi też są bardzo potrzebne oby już się ten koszmar skończył.Nie dość ,że Amisia takie chucherko to jeszcze nie chce za bardzo jeść:-(

.Dziecko jeść odmawia.Została w sumie na pół na siłę nakarmiona łyżeczką 190 g duży słoiczek banan z ryżem na mleku i pół małego słoiczkja morele Jeszcze na kolację spróbuję jej wcisnąć pół słoiczka zupy bo nie wiem czy będzie chciała ssać:-(No i od znajomego się dowiedziałam ,że u nich dziecko jak ząbkowało to mdlało i trafiło do szpitala.Coś okropnego z tymi zębami niech już się to skończy ci innego dziecko 9 kg jak nie je ,a co innego ta moja kruszynka ,aż płakać mi sie chce:-(