reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Małemu wczoraj odparzyło tyłek, strasznie czerwony byl, spryskałam my to miejsce wodą termalną - ja miałam akurat z La Roche Posay, dzisiaj po odparzeniu już prawie sladu nie ma. Nie raz tydzien walczyłam, a tu tak ładnie wygoilo, chyba bede musiala zapas wody zrobic...

reklama
Azula : "czego się czepiasz nic innego do roboty nie masz?" hihihi:-)

tak ja czytam ale nie piszę , przyznaję się bez bicia :-) ooooo taka jestem niedobra :-p

U nas też nic nowego dzień za dniem zlatuję jak tylko jest ładna pogoda to nas nie ma pól dnia a jak pada to się kisimy w domu i działamy sobie na nerwy :-D

A mały co jak chodzi tak chodził , rozrabia chyba jeszcze bardziej :dry::-) nauczył się pokazywać wszystko paluszkiem czego chcę więc cały dzień wygląda tak że ciągle wyciąga palucha i słyszę "yyyyy" :-) ale z jednej strony to taki słodkie bo jak chcę iść spać wieczorem to pokazuję na pokój i rozłożone łóżeczko w ogóle widać że coraz więcej rozumie bo za dnia bierze poduszkę i się na niej sam kładzie co też oznacza że już śpiący jest.... :-) sam już daję mi znać kiedy jest też głodny :tak: rano jak wstaniemy to pokazuję na butelkę i woła mniam mniam . a jak widzi bułkę to mógł by za nią zabić :-) jesteśmy w sklepie i tylko zauważy to zaraz słychać mniam mniam no ubaw mam z tego głodomora straszny :-D
no dość się nachwaliłam jak na jeden dzień swoje dziecko :-p bo jeszcze mu się w głowie poprzewraca od tego :-p ale marudny też potrafi być i to jak :dry:...własnie mu wychodzą dolne 2 więc daje czasem popalić :no:

Annte śliczne te sandałki , takie podobne tylko że wersję dla chłopca kupiła Olisiowi ,Marta i bardzo sobie chwaliła że lekkie itp .

Z okazji dnia dziecka naszym wspaniałym dzieciakom sto tysięcy uśmiechów od święta i na co dzień
miki-myszka-zabawa.jpeg

Pieszczoszka świetować dzień dziecka:-);-):-D mała w taka pogode duzo śpi nie wiem jak u was ze spankiem czy tez zależne od pogody???

Pieszczoszka toż Ty tez dziecko ;-)fajnie masz:tak::-Dja to zaraz musze iśc do babki po mleko pies mi narobił ,a Amelka pieknie sie tym zabawiała w momencie gdy byłam przy garach:rofl2::crazy:łapska do mycia .No ale jak mawia Czesio niezłe te cukierasy;-)na szczęście nie wpadła na pomysła by to konsumować:tak:.Sama bym pospała ale jak Amelka spała koleżanka mi d zawracała ,a że ma problemy po prostu trzeba było wysłuchać ,a teraz ona wyspana i szaleje ,a ja padam:-(byle do wieczora ale wtedy zapewne przewrotny mój organizm stwierdzi ,że akurat juz mu sie spać nie chce:crazy:

A ja dziś usypiam , po prostu nie daję rady. Ninka wstała o 5.45, i za nic nie chciała już nawet poleżeć. Później musiałam jechać na szkolenie, gadałam 3 godziny bez przerwy aż mnie gardło rozbolało. Później szybko do Pepco bo upatrzony już dawno prezencik dla Nini - piłki do kąpieli i klocki do wciskania na paliczki - trafiony w 10 :)
A później koszmar - urodziny teścia w formie grilla i wysłuchiwanie od nowa tych samych historii. Bardzo lubię swoich teściów bo są spoko ziomy, ale dziś miałam dość. Odezwałam się może ze 3 razy podczas całej imprezy. Marzyłam o tym, żeby pójść spać.
Wróciliśmy do domu, Ninka spać a ja do kompa bo jutro do pracy. Przezwyciężam senność, ale i tak kimnęłam jak małą usypiałam. A co ona wyprawia przy tym usypianiu, łóżko sypialnianie jest za małe takie robi fiflaki i przewroty. A ja się tuli, uwielbiam to!

Azula, przeczytałam Twój post o kupie i Amelisi i już się wystraszyam, że w galerii będzie fotorelacja! Amisia cudna!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykra ta historia z tą dziewczyną, która zmarła. Takie historie są zawsze straszne.

A my dziś dostaliśmy opaski z fundacji Itaka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.522060021190435.1073741828.127574040639037&type=1

Amnte no cholerka ,ze tez na taki pomysł nie wpadłam;-):-).U nas dziś odpust w parafii orkiestra górnicza ,stroje ludowe ,procesja ,nie najgorsza pogoda potem budy i kramy.Dzieć bogatszy o piszczacy młot ,matka o opaske dla córusi i z błyskiem szaleństwa w oczach na myśl o przysłoletnich zakupach ,koralikach,torebeczkach itp ale i pistolety ,pajaki oraz miecze też mnie chyba nie miną .:-:)crazy:,a myślałam ,że już to przerobiłam:rofl2:Małej podobało sie wszystko zwłaszcza błyszczące i migocace:tak::-D

reklama
Azulko, moja najbardziej na świecie kocha kije, najlepiej najdłuższe, no i piłki!
Dzisiaj w moje dziecko diabeł wstąpił. Wstała 0 5.20 i zero spania, do południa jedna drzemka i jazda jazda do wieczora! Myślałam że padnę na pysk, dlatego już uciekam spać.

Do góry