natalka1704
Fanka BB :)
Agasim no super
to teraz możecie już się w pełni cieszyć :-) dawaj nam znać oczywiście na bieżąco co i jak ;-) i jak sie dowiesz już na kiedy dokładnie termin to też daj znać :-) oby zdrowo rosła fasolka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moment i jak sie nie przewinie odparzonko jak ta lala
.U nas jednak uczulenie na pampka ,a nie na truskawki
co ucieszyło mnie bardzo bo szkoda by mała nie jadła tych pysznych owoców ,a po drugie pamki od Boryska jakies zawieruszone w komodzie były ja z rozpedu w to mała przewinełam .Incydent jednorazowy więc OK:-)
;-)
sałata wątpię żeby zaszkodziła ale wiadomo obserwuj bo każde dziecko inaczej reaguję ;-) co do czereśni to ja bym się wstrzymała w większych ilościach bo to jednak wzdymające i może brzuszek boleć ale ja podam na próbę może 1-2 ale tez bez skórki ;-) i bez pestki oczywiście